tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Zijnsoriëntatie - Zero-point
Ronald mediteert-2 Zijnsoriëntatie - Zero-point

Praktische informatie
 

mail: ronald@zosimpeliszijn.nl 
of telefoon 06-23450666. 

Meer informatie over mijn aanbod kun je vinden op:
 www.zosimpeliszijn.nl 

Ronald van der Lee

Zijnsoriëntatie is een modern non-duaal levenskunstpad waarin spirituele beoefening en elementen van psychotherapie tot een nieuw authentiek spiritueel pad gesmeed zijn. 

Zijnsoriëntatie is ontwikkeld door Hans Knibbe. Met Zijnsoriëntatie bedoelen we letterlijk: je oriënteren op Zijn, de altijd aanwezige gronddimensie van het bestaan. Jouw verlichte aard van je geest – de non-duale grond – is zowel het beginpunt als eindpunt. 

 

Zijnsoriëntatie kent een schat aan methoden

Je leert mediteren en brengt energie tot stroming. Door middel van visualisatie leer je contact te maken met je verlichte aard. Je doet diepgaand zelfonderzoek en krijgt inzicht in jouw eigen psychologische ontwikkeling. Door regelmatige beoefening ga je merken dat je niet meer samenvalt met je patronen en gewoontes.  Dat maakt dat je vanuit vrijheid authentieke en creatieve antwoorden vindt op situaties in je leven en dat je je leven vanuit vrijheid vorm kunt geven.

 

Ronald van der Lee (1973) 

Ik ben Leraar Zijnsoriëntatie en train mensen in het herkennen van hun verlichte aard. Die training verzorg ik via ZO simpel is ZIJN. Daarnaast ben ik ook assistent-trainer aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ik kom uit Made en leef daar met mijn vrouw en drie puber zonen. 

 

Tot april 2016 was ik mede eigenaar en CEO van Easyflex 

In 2014 startte ik met mijn opleiding om de mensen van Easyflex vanuit verlichting te leren leiden. De schoonheid van het trainen en begeleiden van mensen kreeg mij echter te pakken en ik besloot ergens in september 2015 mijn CEO-schap en bedrijf los te laten en mijn leven te wenden aan verlichting.
 

Zijnsoriëntatie is mijn pad

Door dit pad te lopen ervaar ik dagelijks dat er een dimensie in mij is, die inherent gelukkig is en niet bepaald wordt door welke omstandigheden dan ook. Het heeft mij aan mijzelf teruggegeven.


Aanbod cursussen en trainingen

- Cursus Gezonde Zelfliefde
- Meditatieavonden
- Individuele Padcoaching
- Padcoaching
- Jaartraining Leven vanuit je zorgeloze aard

 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten over Zijnsoriëntatie en mijn aanbod? Neem dan contact met mij op via mail: ronald@zosimpeliszijn.nl of telefoon 06-23450666. 

Meer informatie over mijn aanbod kun je vinden op: www.zosimpeliszijn.nl 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?