tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Spoel jezelf schoon - Zero-point
glass-2875091_1920 Spoel jezelf schoon - Zero-point

Het is een goede gewoonte om de dag te beginnen met een groot glas warm water. Warm water neemt de afvalstoffen mee die zich in de loop van de nacht hebben verzameld in je spijsverteringskanaal. Alsof je de leidingen even flink schoonspoelt. Maar neem je dan water uit de kraan?
 


Maak je eigen verwarmende water
 

Van veel water drinken wordt je huid glad en mooi. Vooral als je gedurende de dag vaker een glas warm water drinkt. Neem geen warm water uit de kraan, maar kook dit zelf. In de ochtend zet je een grote pan met (gefilterd) koud water op het vuur en laat dit gedurende 20 minuten zachtjes koken. Zo heb je water genoeg voor de hele dag. Doe er gerust citroen of komkommer bij voor de smaak.

 

Als je vaker moe bent en last hebt van koude handen of voeten, kun je ook een stukje gember mee koken. Gember werkt stimulerend en verwarmend. Deze krachtige wortel werkt bovendien genezend en ontstekingsremmend, dus prima in te zetten als je je minder fit voelt.

 

Augustus, Ingrid Brulez

1000 Resterende tekens


Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >