tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Counseling en Traumacoaching  - Zero-point
Karlijne_Albers Counseling en Traumacoaching  - Zero-point

Praktische informatie

 

Afspraken

Dinsdagavond van 18.00-22.00 

 

Prijzen

Intake 60 minuten € 60,-

Sessie 75 minuten € 80,-

 

Contact

karlijne@wanderfeel.nl

Telefoon: 0638770078  

 

Inschrijven (email)

Karlijne Albers

Counseling is een vorm van hulp die zich richt op het inzichtelijk krijgen en vergroten van het eigen vermogen om problemen op te lossen. Naast counseling bied ik traumacoaching; een lichaamsgerichte vorm van coaching.

 'Ik voel me vaak gespannen, geprikkeld, onzeker of angstig. Ik ga makkelijk over mijn grenzen en kan geen keuzes maken. Ik zit niet lekker in mijn vel en ik weet niet waarom. Ik krijg moeilijk contact met mijn gevoel en lichaam. Ik denk vaak terug aan een ingrijpende situatie die ik heb meegemaakt...

 

Counseling

Counseling is een vorm van hulp die zich richt op het inzichtelijk krijgen en vergroten van het eigen vermogen om problemen op te lossen. Als counselor ondersteun ik je middels verschillende technieken om zicht te krijgen op de kern van je probleem en wegen te ontdekken die leiden naar ontwikkeling in denken, voelen en doen. Daarbij kunnen we onderweg allerlei zaken tegenkomen die invloed hebben gehad op het ontstaan van het probleem. Door deze aandacht en erkenning te geven ontstaat er ruimte om weer verder te kunnen groeien. Counseling is een diepere vorm van coaching. Als counselor maak ik gebruik van diverse methodes en (lichaamsgerichte) technieken.  

 

Traumacoaching

Naast counseling bied ik traumacoaching. Dit is een lichaamsgerichte vorm van coaching. Samen werken we in eerste instantie aan lichaamsbewustwording, zelfregulatie en gronding. In rustige stappen verwerken we vervolgens de traumatische gebeurtenis zodat gestagneerde energie weer kan gaan stromen. Dit maakt de weg vrij om vanuit een ander perspectief te kunnen gaan voelen, denken en handelen.

 

Intake & vervolgsessies

Tijdens de eerste sessie maken we kennis met elkaar en vindt de intake plaats. Samen maken we je hulpvraag concreet en kijken we welke vorm van coaching/counseling het meest passend is voor je vraag. Stapsgewijs werken we in de daaropvolgende sessies naar je doel. De duur van het traject is afhankelijk van je hulpvraag. Ik begeleid je graag tijdens je reis naar ontwikkeling. Naar terug in contact komen met je verlangens en wensen, je eigen kern. Dat doe ik vanuit een warme ontmoeting met elkaar zodat je in alle veiligheid jezelf weer kunt ontmoeten.

 

Interesse gewekt maar nog vragen of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op.

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?