Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Praktische informatie

Karin van Speybroek
 

Tijden:

Afspraken: woensdag en donderdag.
 

Contact:

Voor een afspraak of een vrijblijvend gesprek:
06 41912179
delphinnatuurgeneeskunde@gmail.com 
www.delphin-natuurgeneeskunde.nl 


Consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.  
 

Contact (email)

Karin van Speybroek

Energetische therapie werkt bij hooggevoeligheid, maar kan ook veel andere klachten verlichten.  De energie spoort het zelfgenezend vermogen aan om iets te doen aan de situatie die is ontstaan. Samen kunnen we gedurende de therapie bekijken waar er iets in de leefgewoontes kan worden veranderd om weer goed in je vel te zitten.

Hooggevoeligheid? Een last of een talent?

Hooggevoeligheid is het bovengemiddeld gevoelig zijn voor interne en externe prikkels en signalen.  Kinderen uiten dit vaak door boze of emotionele buien, zijn geïrriteerd of komen ’s avonds niet in slaap na een drukke dag.  Hooggevoelige kinderen voelen haarfijn aan hoe de ander zich voelt. Na een drukke dag op school komt de overprikkeling vaak thuis eruit.

Maar ook te veel suiker, verkeerde voeding, kleurstoffen en toevoegingen en niet te vergeten de IPad, laptop, televisie zijn allemaal extra prikkels waardoor kinderen uit hun doen raken. Hooggevoeligheid wordt door velen als een last ervaren. Echter kan het juist een talent zijn als men bewust is van de signalen van overprikkeling en hiermee om leert gaan. Vaak herkent een ouder zich in het kind en ervaart vaak ook de kenmerken van hooggevoeligheid.

 

Energetische therapie veelzijdig inzetbaar 

Energetische therapie werkt niet alleen bij hooggevoeligheid, maar kan ook veel andere klachten verlichten.  De energie spoort het zelfgenezend vermogen aan om iets te doen aan de situatie die is ontstaan. Samen kunnen we gedurende de therapie bekijken waar er iets in de leefgewoontes kan worden veranderd om weer goed in je vel te zitten. Ook tijdens chemotherapie kan energetische therapie complementair plaats vinden. Het helpt het energiesysteem op te schonen en beter in je eigen energie te blijven, vaak ondervindt men minder vermoeidheidsklachten.

 

Even voorstellen 

'Ik ben Karin van Speybroek en werkzaam als Natuurgeneeskundig Therapeut bij Delphin Natuurgeneeskunde. Ik houd me in de praktijk voornamelijk bezig met hooggevoelige kinderen en volwassenen. Ik werk in het energiesysteem van de mens. Energetische therapie is een veilige en natuurlijke behandelmethode. Bepaalde gebeurtenissen, zoals stress, ziekte of een trauma kunnen effect hebben op ons zijn. Maar ook de druk van de hedendaagse maatschappij, het werk, op school en het sociale leven heeft veel invloed op kinderen en volwassenen.'

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?