tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Mindful coachen - Zero-point
140213_diane_portret_website Mindful coachen - Zero-point

Praktische informatie
 

Mindful Coachen

Coaching op woensdagochtend. Andere dagen in overleg.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Contact:

Voor een afspraak of een vrijblijvend gesprek:

E: mindfulleven@gmail.com

T: 06-14038031

www.mindfullevenbreda.nl


 

Contact (email)

Diane de Louweren

Als je merkt dat je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent. Misschien heb je een drukke baan,  ben je verantwoordelijk voor de zorg van je kinderen of ben je mantelzorger. En heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je bent zeker niet de enige.

Bij mindful coaching gaan we kijken wat jij nodig hebt om weer balans in jouw leven te krijgen. Dit doen we door het leren van mindfulness technieken. Je krijgt concrete handvatten en uitleg om weer met meer plezier en energie in het leven te kunnen staan. Bij burn-out klachten is er een speciaal programma van Mindful2Work, waarbij we beweging combineren met ontspannende yoga technieken en mindfulness. Deze combinatie van technieken is onderzocht en geeft zeer goede resultaten als het gaat om herstel of preventie van burn-out.

 

Over Diane

Diane de Louweren is opgeleid beeldend therapeut en mindfulness trainer, vanaf 2018 cat. 1 gecertificeerd. Zij heeft heeft extra scholingen gevolgd, waaronder Mindful2Work, een programma voor mensen met burn-out.  Ze geeft groepstrainingen mindfulness, meditatie en individuele coaching.

 

Mindfulness kwam op mijn pad bij de zwangerschap van mijn tweede zoon in 2011. Dit bracht mij enorm veel steun tijdens het eerste zware jaar na de geboorte. Ik haalde veel kracht uit de mindfulness, waardoor ik mentaal sterk bleef. Ook nu helpt het mij nog dagelijks in het onderhouden van een goede balans als werkende moeder, bij de opvoeding van mijn kinderen, het onderhouden van een liefdevolle relatie met mijn partner. En overall gewoon meer te genieten en gelukkiger te zijn. Ik deel graag de kracht van mindfulness. Deze is in jou aanwezig. Je hoeft hem alleen maar te vinden.

 

Zero-Point Connects

Lees in Portret Diane de Louweren het interview van Adrienne Schimmel met Diane “Het was tijd voor bezinning".

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?