tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 ZelfKennisMethode (ZKM) - Zero-point
Adrienne ZelfKennisMethode (ZKM) - Zero-point

Praktische informatie

Coach/trainer: Adrienne Schimmel

Tijden

Op de vrijdagmiddag aanwezig. Andere dagen in overleg.


Contact:

talenteerjezelf@gmail.com
06-23156185
www.talenteerjezelf.nl


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Contact (email)

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

 
De ZelfKennisMethode (ZKM)

Met de ZKM ga je op een ontdekkingsreis in je eigen leven. Uitgangspunt is jouw unieke persoonlijke verhaal. Het is een prachtige methode die de onderliggende, vaak verborgen gevoelens aandacht geeft. De onbewuste motieven die je handelen beïnvloeden en een belemmering geworden zijn. Verstopte gevoelens die je een drive, een doel en nieuwe richting kunnen geven. 


Kortdurend, duurzaam en effectief

 • Inspirerend en motiverend
 • Inzichtgevend
 • Focus op eigen verantwoordelijkheid en deskundigheid
 • Meer grip op je leven
 • Kunnen relativeren
 • Energie-gevend
 • Duidelijke structuur
 • Blijvend positief effect op het zelfbeeld.
 • Zonder (onbewuste) concessies aan jezelf 
   

Inzetbaar bij o.a.:  

Persoonlijke ontwikkeling, motivatieproblemen, studiekeuze en loopbaanbegeleiding. Meer zelfvertrouwen, richting aan mijn eigen leven geven, moeite met het nemen van beslissingen, perfectionisme of faalangst. Sterk gericht zijn op anderen en niet toekomen aan jezelf. Zingeving, onverwerkt verdriet, frustraties en conflicten, negatieve gevoelens overheersen. Hoe breng ik meer balans in mijn leven, privé en werk, tussen denken en voelen?...... 

 

Jongeren 

Naast volwassenen, coacht Adrienne Schimmel ook jongeren vanaf ca. 15 jaar o.a. op het gebied van (hoog)begaafdheid, (hoog)sensitiviteit, motivatieproblemen, onderpresteren, perfectionisme, faalangst en onzekerheid. 


Workshops

Naast individuele coaching kun je ook meedoen aan workshops: een middag of avond met oefeningen vanuit de narratieve psychologie. In een kleine groep neem je op een actieve manier een duik in jezelf.


Zin in wat ont-wikkeling?

Meer informatie of een afspraak maken? Neem een kijkje op de website of neem contact op via talenteerjezelf@gmail.com of 06-23156185.

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?