tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Acupunctuur - Zero-point
houkje_Acu Acupunctuur - Zero-point

Praktische informatie


Tijden
Op afspraak: dinsdagmiddag 
andere dagen of avonden in overleg
 

Contact 
Houkje van Hoek 06-16655953
info@du-qi.nl
www.du-qi.nl
 

Contact (email)

Houkje van Hoek

Acupunctuur is een eeuwenoude behandelmethode waarbij door het zetten van één of enkele naalden, de energiebalans in het lichaam wordt hersteld. 

Oorzaken van disbalans

Als acupuncturist ben ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten. In de pols kan ik vele facetten van uw energie voelen. Zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de energie (qi) vertellen mij veel over de disbalans die bij u speelt. Door het zetten van één of enkele naalden kan ik onmiddellijk het verschil in uw pols waarnemen. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de klachten meteen verdwenen zijn. Het zegt wel dat de energie al anders is gaan stromen en dat het lichaam weer een betere energiebalans heeft. Ieder mens heeft zijn eigen sterke en zwakke kanten. Dit is normaal. In mijn behandeling houd ik rekening met uw sterke en zwakke energie-banen (meridianen). Dit betekent dat een behandeling op u is afgestemd en uniek is.

 

Voor welke klachten kunt u bij mij terecht? 

Acupunctuur behandeld in eerste plaats de persoon, niet de klacht. Vandaar dat u met uiteenlopende symptomen bij mij terecht kunt. Bij pijnklachten, slapeloosheid of gynaecologische klachten kan acupunctuur snel verlichting geven. Maar ook bij spijsverteringsklachten, ademhalingsproblemen of allergieën treden meestal snel verbeteringen op. Ook andersoortige klachten als onrust, vermoeidheid of depressieve gevoelens behandel ik vaak in mijn praktijk.

 

Houkje van Hoek

“Sinds 2012 werk ik met veel plezier in Zero-point. Het is een prettige, rustige plek om praktijk te houden. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in het lichaam. Een studie Westerse geneeskunde paste echter niet bij mij. Ik besloot om te gaan dansen en studeerde aan de Codarts Dansacademie. In die tijd ben ik begonnen met japanse vechtkunst en via die weg kwam ik in aanraking met de Chinese Geneeskunde. Vanaf toen ben ik me gaan richten op acupunctuur. Het is een vak waarin voor mij alles samenvalt en ik doe niets liever. Graag ontmoet ik u in mijn praktijk. Bij vragen kunt u me altijd mailen of bellen. Meer informatie vindt u op mijn website.


Kosten

Een behandeling kost 55 euro en kan worden vergoed door uw zorgverzekeraar afhankelijk van uw polisvoorwaarden.
Aangesloten bij Zhong en RBCZ.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?