tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Gezonde voeding en leefstijl - Zero-point
Carola-van-Wijk-1 Gezonde voeding en leefstijl - Zero-point

Praktische informatie

 

Tijden
Op afspraak: vrijdagochtend 
andere dagen of avonden in overleg

 

Contact

Carola van Wijk
Tel: 0641955963
info@natuurwelzijn.com

www.natuurwelzijn.com
 

 

Contact (email)

Carola van Wijk

We leven in een tijd waarin we onze gezondheid ‘in eigen handen’ nemen. Het is belangrijk om te investeren in een gezonde leefstijl. Omdat voeding hier een heel belangrijke rol in neemt, is dit de eerste stap op weg naar gezondheid en vitaliteit.

Verantwoorde aanpak ‘overgewicht’

De aanpak naar een gezond gewicht en een gezond lichaam vindt plaats door het in balans brengen van de hormonen. Met name deze drie zijn belangrijk: het groeihormoon, insuline en serotonine. Wanneer deze hormonen niet in balans zijn, dan ontstaat er een stofwisselingsprobleem. Het gevolg is dat voedsel niet wordt omgezet in energie, maar in vet. Daarbij wordt het verlangen naar ongezond voedsel juist groter en kan men in een negatieve spiraal belanden.

 

Samenwerking met Cure4Life  

Dit is een landelijke organisatie met een medisch team ( zie www.cure4life.eu). Ze zijn gespecialiseerd in de aanpak van de oorzaken van overgewicht middels een persoonlijk voedingsprogramma; Het Cure4Life programma brengt het lichaam weer in balans. Afhankelijk van je doel, worden er diverse trajecten aangeboden. Op basis van een uitgebreide medische vragenlijst, bloed- en urineonderzoek stelt het team van Cure4Life een persoonlijk, op maat programma samen. Dit omvat zowel voedings- als gezondheidsadviezen. Samen brengen we in kaart wat je behoeftes zijn met betrekking tot de coaching.

 

Gezonde voeding

Er wordt uitsluitend gewerkt met normale, gezonde voeding. Dankzij lekkere en gevarieerde recepten is het programma goed vol te houden. Het helpt je niet alleen om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven.

 

Klachten 

Naast de aanpak van overgewicht worden ook gerelateerde klachten aangepakt, zoals:

 • diabetes 
 • hoge bloedduk
 • hoge cholesterolverhoudingen
 • hormonale klachten
 • maagproblemen
 • ontstekingen (zoals jicht)
 • slaapproblemen
 • stress
 • schildklierproblemen
 • vermoeidheid
 • verstoorde darmwerking

 

Gratis intake

Tijdens de gratis intake neemt Carola van Wijk uitgebreid de tijd om je persoonlijke situatie in kaart te brengen. Daarnaast worden de oorzaken en mogelijke gevolgen van overgewicht in jouw situatie besproken. Ook vertelt zij hoe zij werkt en wat dit voor je betekent. Geheel vrijblijvend!

 

Carola van Wijk

'Ik ben gewichtsconsulent en holistisch leefstijlcoach. Sinds 2015 begeleid ik mijn cliënten met veel plezier en succes naar een gezonde leefstijl met een gezond gewicht.  Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN). Daardoor zijn er mogelijkheden tot vergoeding via je zorgverzekeraar.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?