tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Kinesiologie - Zero-point
irenehin!updatervar10!0!0!F! Kinesiologie - Zero-point

Praktisch

Irene Hin

Een consult duurt 5 kwartier en wordt (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende verzekering.
 

Contact
Voor informatie en aanmelding:
sms/whatsap 06 1138 1028
bellen: 0168-482225
mailen: irene.hin@planet.nl
 

Voor verdere uitleg en
informatie: www.irenehin.nl 
 

U bent van harte welkom!

Irene Hin

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging (kinesio). En dat is ook precies waar het zich mee bezig houdt. Ons lichaam is één groot energiesysteem. Die energie zorgt ervoor dat alles in beweging wordt gezet.

Wat is kinesiologie

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging (kinesio). En dat is ook precies waar het zich mee bezig houdt.

Ons lichaam is één groot energiesysteem. Die energie zorgt ervoor dat alles in beweging wordt gezet:

  1. structuur: spieren, organen, hersenen
  2. chemie: voedsel vertering en opname, neurotransmitters, hormonen en immuunsysteem
  3. psyche: emoties en denken en leren

Aan de andere kant zorgt datzelfde energiesysteem voor regulatie en rust.

Als we ongemak, stress, pijn, vastzittende emoties etc ervaren, is er sprake van onder energie of over energie.

 

Werkwijze

Om bovenstaande te onderzoeken en te reguleren maakt Kinesiologie gebruik van spiertesten in combinatie met het aanraken van acupunctuurpunten.

Uw lichaam ‘vertelt’ op deze manier zelf  waar blokkades zitten en welke regulatiepunten en technieken daar vervolgens voor nodig zijn.

Zo kan het je óf in beweging zetten óf rust geven op een natuurlijke manier waardoor het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en er weer keuze vrijheid ontstaat.

Klachten kunnen zich lichamelijk uiten: allergie, pijn, moeheid, motorische problemen etc. of geestelijk: depressieve gevoelens, angst, woede, malende gedachten, leerproblemen etc.

 

Resultaten 

Kinesiologie reguleert en stimuleert het zelf-herstellend vermogen wat betrekking heeft op de klacht waar u voor komt. Daarnaast voelen mensen zich na een behandeling vaak rustiger en energieker, blijer en meer (weer) in staat om zichzelf te zijn en keuzes te maken.

 

Wie is Irene Hin

"Ik heb 20 jaar met veel plezier als (kinder)fysiotherapeute gewerkt. Mijn holistische visie is echter mijn passie. Daarom past Kinesiologie perfect bij mij. Sinds 2005 ben ik professioneel Kinesioloog en heb ik mij verder verdiept in andere (internationale) specialisaties binnen de Kinesiologie". 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?