Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Praktische informatie

 

Lestijden
Maandag: 19.00 - 20.15 uur Tai Chi (in de Tuinzaal)

Dinsdag: 10.30 - 11.45 uur Qigong (in de Tuinzaal)


Kosten
Proefles is gratis
Losse les € 8,50
Opzegtermijn: 2 maanden 


Meer informatie
Neem contact op met Louis Bezems

Telefoon: 06-14562739 of mail

info@zinenergieenbeweging.nl

www.zinenergieenbeweging.nl

Brigitte Vogel en Louis Bezems

Het lichaam is als de natuur: een zelfhelend energetisch systeem en continu in verandering. Net als een batterij zorgt het harmonieus samenspel van de tegenpolen (Yin & Yang) in de bewegingen voor het opwekken van vitale energie ook wel Chi genoemd (spreek uit Tsjie). Chi werkt door tot in de diepere lagen van lichaam, emotie en geest. 

Taijiquan & Qigong 

bestaat uit zachte bewegingen, met aandacht uitgevoerd op de adem. Ze zorgen voor een fijne flow en herstellen jouw balans. Deze innerlijke bewegingsvormen staan bekend om hun helende en versterkende werking. Dit varieert van soepele spieren en gewrichten tot o.a. verbeteren van weerstand, orgaanfuncties en zenuwstelstel.

 

Wie zijn wij?

Brigitte Vogel en Louis Bezems zijn beide enthousiaste en ervaren docenten Taijiquan en Qigong. Vanuit een medische achtergrond groeide hun belangstelling uit tot passie. Beide volgden de opleiding BOCAM docent in Tilburg en deden ervaring op in sportscholen, op vrijwillige basis voor kankerpatiënten en in het bedrijfsleven (Interpolis & Achmea). Samen werken ze onder de naam ZIN energie & beweging in Tilburg en Breda. 

 

Wat kun je van ons verwachten?

'Met plezier en geduld begeleiden we je bij het uitvoeren van de bewegingen. Daarnaast leer je vooral te voelen, doen en te ervaren. Zo leer je iedere keer meer over jezelf en jouw lichaam en kom je in diepere ontspanning. We leren je naast verschillende vormen ook specifieke oefeningen die passen bij het seizoen en geven persoonlijke aandacht. Voor mensen met een bewegingsbeperking of die last hebben van chronische klachten, geven we aangepast les met behulp van een stoel. We delen graag onze brede kennis van energiebanen, acupunten, meditatie en massages in combinatie met de bewegingen en maken van iedere les een leerzame wellness-sessie.' 

 

Ervaren?

Kom gezellig meedoen en ervaar wat de bewegingen voor jou doen! Binnenkort starten ook lessen in Taijiquan en Taijiquan waaier

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?