tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Mindfulness - Zero-point
diane-1 Mindfulness - Zero-point

 

Praktische informatie
 

Training Mindfulness

​Trainingen op zondagavond

Tijdstip: van 19.30u tot 21.45u. 

 

Trainingen op woensdagochtend

Tijdstip: van 10.15u-12.30u.

 

Kijk op mindfullevenbreda.nl voor actuele data en prijzen

 

Meditatie ochtend

​woensdagochtend 9u-9.45u

(vanaf 9 januari)

7,50 euro per keer;

of tien rittenkaart voor 50 euro 

 

Contact:

Voor een afspraak of een vrijblijvend gesprek:

E: mindfulleven@gmail.com

T: 06-14038031

www.mindfullevenbreda.nl


 

Contact (email)

Diane de Louweren

Bij mindfulness train je om met je aandacht in het hier en nu te zijn en om milder, vriendelijker voor jezelf te zijn. Je leert beter te voelen  wat je nodig hebt. Stress en piekeren nemen af omdat je minder bezig bent met het verleden of zorgen maken over de toekomst.

Je wordt je bewust van automatische (gedachten)patronen en leert om deze te doorbreken. Je krijgt meer controle over je leven, omdat je bewuster keuzes kan maken in plaats van geleefd te worden door de waan van alledag. Ook voor moeilijke, stressvolle situaties krijg je handvatten hoe je hier rustiger in kunt staan.

 

Down to earth

Van mensen die mindfulness volgen hoor je vaak hoe praktisch de mindfulness is. Het is een vaardigheid en deze kun je trainen. Ook in wetenschappelijk onderzoek wordt steeds meer aangetoond dat mindfulness (langdurig) heilzaam is.

 

Over Diane

Diane de Louweren is mindfulness trainer sinds 2013; vanaf 2018 cat 1. gecertificeerd. Zij heeft extra scholingen gevolgd, waaronder Mindful2Work, een programma voor mensen met burn-out.  Zij geeft groepstraining mindfulness, meditatie en  individuele coaching.

 

Mindfulness kwam op mijn pad bij de zwangerschap van mijn tweede zoon in 2011. Dit bracht mij enorm veel steun tijdens het eerste zware jaar na de geboorte. Gebroken nachten, een veeleisende baby en een peuter die aandacht nodig had, maakten dat ik lichamelijk zwaar vermoeid was. Ik haalde veel kracht uit de mindfulness, waardoor ik mentaal sterk bleef. Ook nu helpt het mij nog dagelijks in het onderhouden van een goede balans als werkende moeder, bij de opvoeding van mijn kinderen, het onderhouden van een liefdevolle relatie met mijn partner. En overall gewoon meer te genieten en gelukkiger te zijn. Ik deel graag de kracht van mindfulness. Deze is in jou aanwezig. Je hoeft hem alleen maar te vinden.

 

Zero-Point Connects

Lees in Portret Diane de Louweren het interview van Adrienne Schimmel met Diane '“Het was tijd voor bezinning".

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?