Praktische informatie


Lestijden 
Maandag 19.00 - 20.15 uur Stilteruimte 
Maandag 20.30 - 21.45 uur Stilteruimte 
Zaterdag 9.00 - 10.15 uur Stilteruimte


Prijzen
Losse les: 12 euro 
5 lessenkaart: 55 euro 
10 lessenkaart: 100 euro 
20 lessenkaart: 175 euro 
Onbeperkt les: 60,00 per maand 

Contact

www.yoga-san.com/

Telefoon: 06-33584398  

 

Inschrijven (email)

Sandra Jacobs

Kundalini yoga is één van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Kundalini is dè levens-energie die in ons lichaam aanwezig is. Door het regelmatig beoefenen van Kundalini yoga activeer je deze levensenergie.

 'Only he who knows the destination, knows the way' Yogi Bhaja


Wat is Kundalini yoga?

Kundalini yoga is één van de oudste en krachtigste yoga tradities uit India en wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Kundalini is dè levens-energie die in ons lichaam aanwezig is. Door het regelmatig beoefenen van Kundalini yoga activeer je deze levensenergie en ontwikkel je meer bewustzijn en intuïtie. Het kan je helpen dieper in contact te komen en te leven vanuit je hart waardoor je keuzes kan maken die echt bij jou passen. De oefeningen werken op je zenuw- en klierenstelsel en hebben een sterk reinigende werking. Kundalini yoga helpt je om je energiek, flexibel, ontspannen en vrolijk te voelen. 


Voor wie is Kundalini yoga? 

Kundalini is mede door de veelzijdigheid geschikt voor iedereen en je hoeft er niet bijzonder lening voor te zijn! De lessen van 75 minuten zijn soms actief en uitdagend en dan weer rustig en ontspannend. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen door de duur aan te passen aan de mogelijkheden van je lichaam. 

Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen (kriya's), diepgaande meditaties, de aandacht voor de adem (pranayama) en het gebruik van mantra’s.  


Proeflessen 

Jouw persoonlijke ervaring is het meest belangrijk in het beoefenen van deze vorm van yoga. Kom het zelf ervaren! Mail of bel me voor een proefles.

 

Over Yoga-San, Sandra Jacobs

"Na mijn eerste les Kundalini yoga, in 2010, was ik meteen helemaal verkocht. Ik had tot die tijd allerlei vormen van yoga beoefend. Van Hatha yoga en Kriya yoga tot yoga flow. Kundalini yoga greep me meteen. Vooral door de volledigheid van de lessen, de soms uitdagende oefeningen, de prachtige muziek en de actieve meditaties waarin vaak mantra's worden gebruikt. Ik ging meestal moe van mijn werk de les in en kwam er fit en met een big smile op mijn gezicht weer uit! 
 
Reden genoeg om de Kundalini Yoga Teacher Training te volgen bij de Yoga Lifestyle Studio in Amsterdam. Voor mij is Kundalini yoga inmiddels een levensstijl geworden. Ik wil niets liever dan deze passie overbrengen. En ik kan je zeggen; ik word er nog iedere dag vrolijk van! "

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?