tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Kundalini yoga bij Zero-point in Breda
Wolter_yoga Kundalini yoga bij Zero-point in Breda

Praktische informatie

 

Lestijden

Maandag 19.00 - 20.15 uur Stilteruimte

Maandag 20.30 - 21.45 uur Stilteruimte

Zaterdag 9.00 - 10.15 uur Stilteruimte

 

Prijzen

Losse les: 12 euro

5 lessenkaart: 55 euro

10 lessenkaart: 100 euro

20 lessenkaart: 175 euro

Onbeperkt les: 50 per maand

 

Contact

www.woltersouldiers.com/kundalini-yoga

Telefoon: 06 2852 4734  

 

 

Inschrijven (email)

Wolter Souldiers

Kundalini Yoga noem ik altijd de spirituele vorm van yoga of energetische yoga. Vanwege de holistische benadering is het de yoga van transformatie.
 

Yogi Bhajan zei er het volgende over:“Het mooie aan kundalini yoga is dat je in één kriya al direct een volledige fysieke, mentale én spirituele balans kunt bereiken. Het werkt zo snel en effectief vanwege de compleetheid, balans en energie".


Wat is Kundalini Yoga

Kundalini Yoga wordt ook wel de moeder van alle yoga genoemd en komt van origine uit India. Yogi Bhajan heeft de eeuwenoude technieken naar het westen gebracht en toegankelijk gemaakt voor ons. De houdingen, bewegingen, ademhalingstechnieken en gechant van mantra’s maak deze vorm van yoga één die ongekend krachtig en transformerend kan werken. De oefeningen werken op je zenuw- en klierenstelsel en hebben een sterk reinigende werking. Kundalini yoga helpt je om je energiek, flexibel, ontspannen en vrolijk te voelen. Kundalini is de levensenergie die in ons allemaal zit (verborgen). Het is de energieke manifestatie van onze Ziel. Met de yoga sets gaan we die energie opwekken en halen we blokkades weg, zodat we meer in onze kracht komen te staan en het onbekende/ het leven op een liefdevolle en moedige manier tegemoet te treden.

 

Voor wie is Kundalini Yoga

Kundalini is mede door de veelzijdigheid geschikt voor iedereen en je hoeft er niet bijzonder lenig voor te zijn! De lessen van 75 minuten zijn soms actief en uitdagend en dan weer rustig en ontspannend. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen door de duur aan te passen aan de mogelijkheden van je lichaam. Kenmerkend voor deze vorm zijn de dynamische oefeningen (kriya's), diepgaande meditaties, de aandacht voor de adem (pranayama) en het gebruik van mantra’s.  

 

Proeflessen

Jouw persoonlijke ervaring is het meest belangrijk in het beoefenen van deze vorm van yoga. Kom het zelf ervaren! Mail of bel me voor een proefles.

 

Over Wolter

Wolter Schnabel, werkt onder de naam Wolter Souldiers, is een gecertificeerde Kundalini Yoga & Meditatie teacher. Na een zware periode in zijn leven, is hij in 2012 op zoek gegaan naar een spirituele oplossing van zijn problemen, die hij gevonden heeft in het beoefenen van Kundalini Yoga. In 2016 heeft hij besloten om de Kundalini Yoga level 1 opleiding te beginnen, om de krachtige transformerende werking (die hij zelf heeft ervaren) door te kunnen geven aan nog meer mensen. Op dit moment geeft hij wekelijkse yogalessen in de traditie van Yogi Bhajan, is hij online coach, en organiseert hij samen met zijn vriendin Veerle (van Joyful Workshops) meerdere workshops. 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?