tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Next door yoga - Zero-point
Mariken Zbinden_Next_Door_Yoga Next door yoga - Zero-point
Praktische informatie

Lestijden
Maandag: 20.30 - 21.45 uur  - Vinyasa Flow

Dinsdag: 20.30-21.45 Yin Yang Yoga (vanaf september)
Woensdag: 19.00 - 20.15 uur - Yin Yoga

Prijzen
Proefles: gratis
2e proefles: €6,-
Strippenkaart (10 lessen): €100,-
Abonnement (1 x per week): €35,- pm
Abonnement (onbeperkt): €60,- pm

Aanmelden eerste proefles:
http://www.nextdooryoga.nl/aanmeldformulier/

Meer informatie:
www.nextdooryoga.nl

 

Mariken Zbinden

Next Door yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

Er zijn drie verschillende lestypen. Op maandag is er Vinyasa flow: een pittige en intense vinyasa les. Op woensdag is Yin yogales. Dit is een rustige les waarbij je langere tijd in een pose blijft. En op donderdag is de Vinyasa (basis) les. Dit is een les met meer tijd voor uitleg van de verschillende yogaposes.


Docente Mariken Zbinden

"Yoga is mijn passie geworden! Ik ben gestart met yoga omdat het aangeboden werd op de sportschool en ik het een mooie manier vond om een wat rustigere les te doen naast bootcamp. Door yoga ben ik bewuster geworden van mijn eigen lichaam en heb ik meer compassie gekregen, ook voor mezelf. Yogales geven voelt echt als een cadeautje, zeker wanneer ik op het eind van de les naar de deelnemers kijk en ik tevreden en ontspannen gezichten zie".

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?