tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Buikdans - Zero-point
marieke_naima_!updatervar10!0!0!F! Buikdans - Zero-point


Praktische informatie

Lessen
Vrijdagochtend 10.30 - 12.00 uur 
Kosten: €215,- voor 12 lessen
van 90 minuten
Proefles €15         
Tuinzaal 

Meer informatie
Docente: Marieke van Beek
Mail: info@naima.nl
Bel: 073 6137447 of 06 44818040
www.naima.nl

Marieke van Beek

Buikdansen is heerlijk om te doen, je wordt er blij van! De lessen in Zero-Point hebben een speciaal karakter. Hier gaat het om beleving en bewustzijn. Het voelen van je lichaam en genieten van de muziek. Het doet goed, voor zowel lichaam als ziel. De lessen zijn helend.  

Dansen met je buik?

De naam ‘dance du ventre’ ofwel buikdans, is bedacht door Franse Oriëntalisten. Zij keken naar deze prachtige, oosterse dansvorm met hun westerse blik. Maar dans je eigenlijk wel met je buik? Het antwoord is ja. En nee.
 

Diep in je lijf

Oriëntaalse dans gaat verder dan je buikspieren, bilspieren en beenspieren. Met deze vrouwelijke dans keer je terug naar je hele lijf, naar de buiten- en vooral de binnenkant. Door haar enthousiaste, begrijpelijke en beeldende uitleg laat Naima je de bewegingen voelen. Spiraalsgewijs laat zij de dans steeds dieper in je lichaam komen.
 

Boeiend en inspirerend

Als geen ander neemt Naima je mee in de wereld van de dans uit de Oriënt. Haar optredens, lessen en lezingen zijn gevuld met haar vrolijke energie en humor. Dankzij haar vele reizen naar Egypte heeft zij een uitgebreide kennis van de cultuur. Hiermee weet zij haar publiek en leerlingen steeds weer te boeien en inspireren.

 

Iets voor mij?

Buikdansen is voor iedereen. Of je nu jong bent of oud, dik bent of dun, groot bent of klein, iedereen in Egypte kan buikdansen. Wij hebben dezelfde botten en spieren, dus ook jij kunt het leren.

Krijg jij ook al zin in buikdansen? Schrijf je dan nu in voor een cursus of workshop!

 

Marieke van Beek (Naima)


Is een enthousiast en vakkundig docent. Ze reist regelmatig naar Egypte om op te treden en les te geven. Haar lessen kenmerken zich door een uitstekende muziekinterpretatie en dansplezier. Haar danstechniek is grondig onderbouwd en gaat uit van natuurlijke bewegingscoördinatie. Ze schrijft artikelen over geschiedenis en cultuur van buikdans, kortom ze is een echte specialist!   

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?