tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Workshop Stress Release-Upcoming events - Zero-point

Workshop Stress Release

Workshop Stress Release

Praktisch

Start 01-12-2018
Prijs p.p. zie tekst
Locatie Stilteruimte
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

In deze workshop gaan we op een natuurlijke manier spanning ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Naast specifieke oefeningen om spanning te ontladen komen ook yin yoga oefeningen aan bod.

 

De Kundalini les die je optioneel voorafgaand aan de workshop kunt volgen zal aanvullend werken op het loslaten van spanning. Stress release kan je helpen bij burn-out verschijnselen, overmatige vermoeidheid, verminderen van rug-, nek- en schouderklachten, vermindering van piekeren, het losmaken en bevrijden van beklemmende emoties en gebeurtenissen.

 

Praktische informatie

Zaterdag 1 december 2018 10:30 - 12.30 uur

Zaal: Stilte-Ruimte

Bijdrage workshop: € 30,00 pp incl. thee en gezonde snack.

Bijdrage Kundalini yogales 9:00 - 10:15 uur + workshop = € 35,00 pp.  

 

Wil je graag spanning loslaten? Meld je dan voor 25 november aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De workshop gaat door bij minimaal 5 personen.

 

Met hartelijke groet, Sandra Jacobs    

Yoga-San

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >