tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Mini-retreat voor een dag!-Upcoming events - Zero-point

Mini-retreat voor een dag!

Mini-retreat voor een dag!

Praktisch

Start 23 mrt
Eind 24 mrt
Prijs p.p. €120,-
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

23 en 24 maart organiseren Jet en Liz weer twee mini-retreats voor een dag. Even uitpluggen en opladen! Tijdens deze dag trek jij jouw winterjas uit en maak je jezelf klaar voor de lente! Hoe deze dag er uit gaat zien? Ontvangst met een heerlijk gezond sapje, een fijne yoga les gericht op de lente, uitleg over de chakra die dan centraal staat, plantaardige lunch & natuurlijk de welbekende (familie)opstellingen in samenwerking! 

 

Met deze dag willen wij je graag laten ervaren hoe je in combinatie met je hart, hoofd en lichaam los kan laten wat jou niet meer dient door letterlijk te gaan leren voelen. Om er voor te zorgen dat je inzichten krijgt in je energie en om je bewustzijnsniveau te te verhogen. Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.jetenliz.com

 

Praktische informatie

Data: zaterdag 23 maart, zondag 24 maart

Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Kosten: €120,- 

Voor vragen mag je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >