tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Training Vrouwelijke Seksualiteit-Upcoming events - Zero-point

Training Vrouwelijke Seksualiteit

Training Vrouwelijke Seksualiteit

Praktisch

Start 08 mei
Eind 05 juni
Prijs p.p. € 450,00

Wil je weten hoe je weer verbinding maakt met jouw lijf en met jouw sensualiteit? Weet jij hoe jouw sensuele lichaam in elkaar steekt en kun jij aangeven wat je fijn vindt in jouw seksualiteit, of wat juist niet? Misschien ben je wel het contact met je seksualiteit helemaal kwijt geraakt of is het inmiddels een taboe-onderwerp geworden, waar je misschien ook nooit meer over praat (zelfs niet met je beste vriendinnen).

Voor wie is de training geschikt?
Voor ál die vrouwen, met al die verschillende belevingen en ervaringen op het gebied van seksualiteit is deze workshop. In veel culturen komen vrouwen juist bij elkaar om hier over te praten en te delen. In Nederland zijn we dat niet gewend en daardoor leren we er ook weinig over. Na mijn training hoor ik vrouwen vaak zeggen: ‘Had ik dat eerder geweten.’ Of: ‘Eigenlijk heb ik nooit écht goed voorlichting gehad in hoe ik om kan gaan met mijn lichaam en mijn seksualiteit’.

Wat kan ik verwachten?
Deze training is er voor jou om te ontdekken dat jouw seksualiteit sacraal en nabij is. In een veilige setting met alleen maar vrouwen, leer je je eigen lichaam kennen, ontdek je je orgastische reflexen en leer je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen vrouwelijke seksualiteit. Je krijgt theoretische uitleg en praktische oefeningen die jouw seksuele en intieme leven zullen verrijken en je kennis geeft, die je waarschijnlijk nog niet wist.

Deze training omvat 3 dagen (niet los te volgen!) en wordt gegeven door Eleonora Bot.

Praktische informatie:
Drie dagen:
8 mei, 22 mei en 5 juni
Van 10.30 tot 17.30 uur
In de Stilteruimte
Incl. koffie, thee, koekjes
Lunch zelf meenemen
Tarief: € 450,00

Meer Informatie vind je op www.detantrischeweg.nl 
Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >