Workshop 'Het loopt wel los'

Workshop 'Het loopt wel los'

Evenement Eigenschappen

Start 21 dec
Eind 21 dec
Prijs p.p. € 35,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een dilemma. Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt ‘vastdenken’ door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

 

Moeite met kiezen?

We kijken op verschillende manieren naar keuzes maken en gebruiken een eenvoudige en krachtige werkvorm die tegenstellingen gebruikt om te verbinden, blokkades lossen op en innerlijke rust ontstaat. Je onderzoekt, bekijkt en voelt de wisselwerking van tegengestelde krachten, twee uitersten of polariteiten. Wat onverenigbaar lijkt, krijgt een ander perspectief en lijkt op te lossen.

 

Ervaring

“Mijn vraagstelling was wat diffuus. Bijzonder dat er eigenlijk na korte tijd wat gebeurde. Het onderwerp ging over mijn werk (met kleine uitstapjes naar vertakkingen met dieper liggende vraagstukken). Samen gingen we op zoek naar de tegenstelling die schuurde. Het proces en inzicht dat daarop volgde bleek toepasbaar op zoveel meer dan alleen het specifieke werkgerelateerde onderwerp waar ik mee begon. Een diep gevoel werd zichtbaar en kon benoemd worden.”

 

Praktische informatie

Aanmelden kan via talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 21 December (wt4)  

Tijd: 14.00 - 16.30 (uitloop tot 17.00)

Prijs: €35,- incl. btw (wt4)

Locatie: Het Kompas

Trainer: Adrienne Schimmel

 

Aanvullende informatie over Adrienne vind je op de pagina ZelfKennisMethode (ZKM).

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?