Ontdek je vrijheid! Lezing door José Beekers

Ontdek je vrijheid! Lezing door José Beekers

Evenement Eigenschappen

Start 12 dec
Eind 12 dec
Prijs p.p. € 10,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Ontdek je vrijheid! Lezing door José Beekers. Na de succesvolle release van het boek ONTDEK je VRIJHEID! In galerie Ecker en een zeer vruchtbare kennismakingsworkshop in het schitterende Boshuis, beide in Breda, volgt een lezing over het boek bij Zero Point op 12 december aanstaande.

 

In het boek beschrijft José dat de meeste mensen leven vanuit een compleet illusionaire realiteit, omdat ze het leven door een volledig geprogrammeerd bewustzijn, de Matrix, ervaren. Daardoor kunnen ze de Master die ze zijn niet zien. Dit masterbewustzijn is echt en vrij en het kan op nieuwe gemakkelijke en magische manieren het leven brengen wat ze willen. Als je vrij bent, kun je keuzes maken. Door dat te doen zullen energieën zich op jou afstemmen. Om vrij te zijn, is het nodig om fysieke, mentale en emotionele bagage te laten gaan. In dit boek legt José Beekers uit hoe je in contact kunt komen met je eigen Master en hoe je je Matrix kunt ontrafelen.

 

Op de website van José: www.josebeekers.com, vind je meer informatie over haarzelf en haar boek en kun je ook lezen voor wie dit interessant kan zijn.

 

Praktische informatie

Datum: woensdag 12 december

Tijdstip: van 20.00 uur tot 21.30 uur

Locatie:  Frontspace 

Kosten:  10 euro

 

Hier kun je je aanmelden voor de lezing: https://www.josebeekers.com/product-categorie/events-2/.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?