Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Elke donderdagavond: Vinyasa Flow Yoga

Elke donderdagavond: Vinyasa Flow Yoga

Evenement Eigenschappen

Start Nog te bevestigen
Prijs p.p. Gratis proefles!

Elke donderdagavond van 20:30-21:45 Vinyasa flow (basis) bij Next Door Yoga


Ben jij al bekend met Vinyasa flow (basis)? Dit is net als de “gewone” vinyasa flow een dynamische (yang) vorm van yoga waarbij je door fysieke inspanning niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen traint, maar ook zeker je geest tot rust brengt. De vinyasa flow (basis) biedt je een betere instapmogelijkheid dan de reguliere vinyasa flow omdat we veel meer de nadruk leggen op de asana’s (houdingen) en de uitvoering daarvan. Hierdoor ligt het tempo wat lager dan in de vinyasa flow.  Vinyasa flow (basis) vraagt redelijk wat kracht en uithoudingsvermogen. Je integreert je ademhaling in de asana’s wat een flow creëert. Daarnaast is het een intense les wat er voor zorgt dat je je gedachten makkelijker los kunt laten en je aanwezig bent in het hier en nu.

 

Niet veel ervaring met yoga? Geen probleem!
Als je niet zoveel ervaring hebt met yoga kan je deze les zeker meedoen. Het is een les om meer ervaring met de asana's te krijgen.

 

Tot op de mat!

 

Praktische informatie

Wekelijks op donderdagavond van 20.30-21.45 uur

In de Frontspace

Een proefles is altijd gratis.

Aanmelden bij Mariken Zbinden via  https://www.nextdooryoga.nl/aanmeldformulier/
 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?