Geluk is een manier van reizen

Geluk is een manier van reizen

Evenement Eigenschappen

Start 10 mei
Prijs p.p. Zie de tekst voor informatie

10 mei - Ontdek wat je zelf kunt doen om gelukkiger in het leven te staan!

Geluk is dat een doel op zich? En wat als je het bereikt hebt? Ontdek wat je zelf kunt doen om gelukkiger in het leven te staan. Geluk is geen eindstation, maar een manier van reizen. Daarbij hoort ook een beetje ongelukkig zijn. Maar het kan ook gemakkelijk zijn om snel weer het geluk te voelen. Tot je de hele dag gelukkig loopt te zijn, wat dan weer snel verveelt. Heb jij de neiging om snel het negatieve van de situatie te zien? Of kijk je vooral naar wat er beter kan? Betekenis of zin zoeken en geluk nastreven hebben veel met elkaar te maken, maar zitten elkaar soms ook in de weg. Kun je, je eigen geluk wel beïnvloeden? Een filosofische middag met veel praktische tips!

 

Praktische informatie:

Aanmelden kan via talenteerjezelf@gmail.com

Datum: vrijdag 10 mei 

Tijd: 14.00 - 16.30 (uitloop tot 17.00)

Prijs: €35,- incl. btw

Trainer: Adrienne Schimmel

 

16 mei -  Miniworkshop: ’t Selfie-Lab 

Deze workshop van ongeveer 1 ½ uur voor 4-6 personen heeft elke maand een andere invulling. De oefeningen en werkvormen zijn elke keer anders, maar wel steeds gericht op zelfkennis, zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfsturing. Maak een selfie; ga aan de slag met je eigen levensverhaal; onderzoek wat je leven meer zin en betekenis kan geven; hoe je jouw eigen geluk kunt beïnvloeden; wat kan ik en wil ik nu eigenlijk, wat is nu echt belangrijk voor me en geeft mij echt energie?

 

Praktische informatie

Aanmelden kan via: talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 16 mei

Tijd: van 15.30 tot 17.00

Prijs: €15,- incl. btw  

Trainer: Adrienne Schimmel

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?