tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Gooi het roer om!-Upcoming events - Zero-point

Gooi het roer om!

Gooi het roer om!

Evenement Eigenschappen

Start 18 apr
Eind 18 apr
Prijs p.p. €35,- incl. btw
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vast denken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze intensieve coachsessie van ongeveer anderhalf uur echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende werkvormen, uitgangspunt is steeds jouw vraag.

 

Op donderdag 18 april kun je weer een afspraak maken tegen een fikse korting!

 

Mijn vraagstelling was wat diffuus, eigenlijk had ik het begeleidingsgesprek als een cadeautje gekregen en was ik er heel open ingegaan. Bijzonder dat er eigenlijk na korte tijd al wat gebeurde. Het onderwerp ging over mijn werk (met kleine uitstapjes naar vertakkingen met dieper liggende vraagstukken). Samen gingen we op zoek naar de tegenstelling die schuurde. Het proces en inzicht dat daarop volgde bleek toepasbaar op zoveel meer dan alleen het specifieke werk-gerelateerde onderwerp waar ik mee begon. Een diep gevoel werd zichtbaar en kon benoemd worden. Wat overvallen door de echte betekenis van hetgeen ik gezien heb, ging ik naar huis. Het cadeautje heb ik dus echt in ontvangst kunnen nemen. Ik neem het nu nog mee, om het in een later stadium verder te openen.

 

Praktische informatie:

Aanmelden kan via: talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 18 april 2019

Tijd: Vanaf 13.00 of 15.00

Prijs: €35,- incl. btw  

Trainer: Adrienne Schimmel

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?