tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Het selfie lab...mini workshop zelfreflectie-Upcoming events - Zero-point

Het selfie lab...mini workshop zelfreflectie

Het selfie lab...mini workshop zelfreflectie

Evenement Eigenschappen

Start 16 mei
Eind 16 mei
Prijs p.p. €15,- incl. btw
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

16 mei: Een Miniworkshop van ongeveer 1 ½ uur voor 4-6 personen. Deze workshop heeft elke maand een andere invulling. De oefeningen en werkvormen zijn elke keer anders, maar wel steeds gericht op zelfkennis, zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfsturing.

 

Maak een selfie; ga aan de slag met je eigen levensverhaal; onderzoek wat je leven meer zin en betekenis kan geven; hoe je jouw eigen geluk kunt beïnvloeden; wat kan ik en wil ik nu eigenlijk, wat is nu echt belangrijk voor me en geeft mij echt energie? Informatief, filosofisch en onderzoekend! #zelfzorg #gelukvanbinnenuit

 

Praktische informatie:

Aanmelden kan via: talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 16 mei 

Tijd: van 15.30 tot 17.00. Inloop v.a. 15.15, we starten echt om 15.30

Prijs: €15,- incl. btw 

Trainer: Adrienne Schimmel

 

23 mei: Gooi het roer om!

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vast denken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze intensieve coachsessie van ongeveer anderhalf uur echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken. We kunnen hierbij gebruik maken van verschillende werkvormen, uitgangspunt is steeds jouw vraag.

 

Op donderdag 23 mei kun je weer een afspraak maken tegen een fikse korting!

 

Praktische informatie:

Aanmelden kan via: talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 23 mei

Tijd: Vanaf 13.00 of 15.00

Prijs: €35,- incl. btw   

Trainer: Adrienne Schimmel

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?