tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Holistische leefstijlcoaching-Upcoming events - Zero-point

Holistische leefstijlcoaching

Holistische leefstijlcoaching

Evenement Eigenschappen

Start Nog te bevestigen
Prijs p.p. Gratis

Carola van Wijk is holistisch leefstijlcoach. Sinds 2015 begeleid zij cliënten met succes naar een gezonde leefstijl, waarbij blijvend gezond gewicht het doel is.

 

Holistisch perspectief

Je lichaam is verbonden met je geest en emoties. Om je doel te bereiken is het belangrijk om bewustwording en verandering te creëren op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Bewuste keuzes maken is de weg om jezelf weer gezond en gelukkig te gaan voelen. Dit doen we samen: jij en ik. Durf jij uit je comfortzone te stappen? Dan gaan we samen op zoek naar jouw balans!

 

Kom naar een gratis consult 

Tijdens het gratis consult brengen we geheel vrijblijvend de specifieke oorzaken van je overgewicht in kaart. We informeren je uitgebreid hoe het voeding - leefstijlprogramma werkt en wat je kunt verwachten. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Vervolgens bepalen we samen of het programma bij je past.

 

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN). Daardoor zijn er mogelijkheden tot vergoeding via uw zorgverzekeraar.

 

Aanvullende informatie over Carola en Gezonde voeding & leefstijl.

 

Praktische informatie

Consulten op vrijdagochtend. Andere dagen of avonden in overleg

Contact: Carola van Wijk, Praktijk Natuur~Welzijn

Tel: 0641955963

email: info@natuurwelzijn.com

www.natuurwelzijn.com

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?