Mindfulnesstraining MBSR

Mindfulnesstraining MBSR

Evenement Eigenschappen

Start 10 mei
Prijs p.p. 295 euro (particulier) en 395 (via werkgever)

Breng meer rust en liefdevolle aandacht in je leven met Mindfulness. 
 
Mindfulness betekent: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Waar je aandacht is, daar bij jij! Mindfulness gaat over aanwezig zijn in het hier en nu. En dat kan je leren! Door meer aandachtig te zijn in het hier en nu leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen leer je afstand te nemen van de gedachtenstroom in je hoofd. Je zult je beter kunnen gaan concentreren, je kan je makkelijker ontspannen en daar door worden lichaam en geest rustiger.
 
Je leert om meer bewust keuzes te maken in plaats van veelal te leven op de automatische piloot. Hierdoor vergroot je je bewustzijn, zul je anders omgaan met niet helpende gedachten en patronen, en kun je je eigen grenzen beter aanvoelen en aangeven. Wat kan het je nog meer opleveren? Een vermindering van: stress-symptomen, slaapproblemen, algehele vermoeidheid, depressie en angst en (chronische) pijn.
 
Praktische informatie:
Mindful = Zijn
Startdatum: 10 mei 2019
Wanneer: op vrijdagochtend van 9.00m – 11.30 uur
Frequentie: acht bijeenkomsten en een stiltedag
Kosten: 295 euro (particulier) en 395 (via werkgever)
Vragen of informatie: Wilma Huijben
Telefoon: 06-21502073
E-mail: info@mindfuliszijn.nl
Sociale media: Instagram (mindfulzijn) of Facebook (Mindful = Zijn)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?