Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Netwerkbijeenkomst voor masseurs

Netwerkbijeenkomst voor masseurs

Evenement Eigenschappen

Start 28 mrt
Eind 28 mrt
Prijs p.p. €12,40 excl. btw

Met deze netwerkbijeenkomst biedt Masseurs Netwerk Nederland jou als sportmasseur, wellnessmasseur en /of ontspanningsmasseur een eerste kennismaking geven met Tuina massage. Tuina is niet alleen een krachtige therapeutische aanvulling op andere oosterse en westerse massagetechnieken, maar het biedt vooral als zelfstandige therapie ongekende mogelijkheden. 

 

Tuina verbetert de gezondheid van zowel de lichaamsstructuur als van het bewegingsapparaat. Het heeft een goede invloed op het zenuwstelsel, zodat de levensenergie door het lichaam stroomt zoals het hoort. Op die manier kan pijn worden bestreden en kan ervoor worden gezorgd dat het bewegingsapparaat normaal functioneert. Daarnaast verbetert Tuina in belangrijke mate de weerstand van het lichaam en heeft tevens tot gevolg dat gifstoffen uit het lichaam worden verdreven.

 

Aan de orde komen onder meer:

  • Wat is Tuina Massage
  • Herkomst Tuina Massage
  • Indicaties / contra-indicaties
  • Gebruik Tuina Massage in de praktijk
  • Welke Tuina massagetechnieken zijn er en hoe kan je ze integreren in je massagebehandeling
  • Tips en trics van de docent uit zijn eigen massagepraktijk

Het grootste deel van de netwerkbijeenkomst gaan we praktisch aan de slag. de docent demonstreert, legt uit en jij gaat direct zelf aan de slag met Tuina Massage.

 

Programma

19.15 uur: Ontvangst met koffie / thee
19.30 uur: Inleiding Tuina Massage
20.00 uur: Demonstratie, oefenen en ervaren Tuina Massage
21.30 uur: Evaluatie en afronden

 

Docent

Ludwig Schutte is Traditional Chinese Medicine (TCM), Qigong en massagetherapeut. Hij is zowel Westers als Oosters opgeleid in o.a. diverse Oosterse therapieën, Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), orthomoleculaire geneeskunde. Daarnaast heeft hij een eigen praktijk in Voorburg en Alkmaar: Yin Yang Balance. Hij wil zijn kennis en ervaring graag delen met masseurs in Nederland.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 28 maart

Tuinzaal

Aanmelden via deze link.

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?