tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Nieuw: Yoga therapielessen &  Voeten therapielessen-Upcoming events - Zero-point

Nieuw: Yoga therapielessen & Voeten therapielessen

Nieuw: Yoga therapielessen &  Voeten therapielessen

Evenement Eigenschappen

Start 19 mrt
Eind 16 apr
Prijs p.p. Neem contact op voor informatie
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Yoga en Pilates Breda gaat naast de wekelijkse reguliere lessen Yoga therapie lessen en voeten therapielessen geven. Daarom zijn er nog 5 introductielessen gepland op dinsdagavonden (19 maart t/m 16 april) van 19.00-20.15 uur. De intentie is om dit daarna vaker aan te gaan bieden.

 

Milou Verdeijen, die deze lessen zal geven, heeft 30 jaar ervaring als oefentherapeut Cesar, en verdiept zich voortdurend in wat haar interesse heeft. Met tegenwoordig Yoga en Pilates als uitgangspunt biedt dit een oneindig interessant werkgebied. 


Toelichting voor de lessen:

  • Heb je (wel eens) pijnklachten in onderrug, bekken en/of heupen met of zonder uitstraling? Op 19 maart geef ik een Yogales volledig gericht op deze problematiek. 
  • Heb jij pijnklachten in bovenrug-nek en/of schouders en/of uitstraling naar de armen? Op 2 en 9 april kan je een Yogales volgen die volledig daar op gericht is. 
  • Op 26 maart en 16 april geef ik een les volledig gericht op de voeten. Je krijgt voetoefeningen met behulp van eenvoudige hulpmiddelen, ik geef uitleg over het functioneren van de voet, en we zullen ervaren wat de voet allemaal kan maar ook wat de voet opnieuw heeft te leren. Bij voet- (en andere) klachten wordt er snel over steunzolen gesproken maar hier zal je ervaren dat dat meestal niet de beste oplossing is.

Beide lessen per thema volgen is aan te raden, maar je kunt ook naar 1 les komen. Of naar alle 5! 
Iedereen is welkom in deze lessen. Kijk op www.yogaenpilatesbreda.nl voor informatie en aanmelden.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?