tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Inner Bliss yoga en Voice Soundhealings-Upcoming events - Zero-point

Inner Bliss yoga en Voice Soundhealings

Inner Bliss yoga en Voice Soundhealings

Praktisch

Start n.v.t
Prijs p.p. zie website voor informatie

Vanaf nu komt Silke Anara’h haar verzachtende, liefdevolle energie delen bij Zero Point met het aanbieden van Inner Bliss yoga en Voice Soundhealings.

Inner Bliss yoga
Inner Bliss yoga is een nieuwe, verzachtende beoefening van yoga welke bij uitstek geschikt is voor hoog sensitieve mensen. Tijdens de ateliers kom je vanuit een zachte houding in vriendschappelijke verbinding met jouw lichaam. Deze verbinding leg je door dynamische asanas traag uit te voeren, te klanken terwijl je zachte mudras vasthoud en door in diepe verbinding met je ademhaling te komen.

Voice Soundhealings
Naast de groepslessen geeft Silke individueel Voice Soundhealings. Tijdens deze healing geeft Silke met haar stem vorm aan de energie in jou die geblokkeerd is en die gehoord wil worden. Samen met de lichtdrum begeleid Silke je naar een meditatieve staat zodat je alle trillingen in jezelf kan waarnemen. Het proces van heling begint al bij de open ruimte die Silke creëert waarin resonantie kan ontstaat. Door het gebruik van de DNA Ankh wordt er niet alleen energie opgeruimd, maar worden ook relevante zielskwaliteiten geactiveerd. Tijdens een Voice Soundhealing lig je op de grond of op een massagetafel. Duur van de healing is ongeveer 1,5 uur.

Meer informatie over Silke van den Berg en Inner Bliss yoga.


Praktische informatie:
Inner Bliss yoga woensdagochtend 10.30 – 11.45
Voice Soundhealings op woensdagmiddag,
of op een ander moment in overleg.

Vragen over de yoga of de healing?
Voel je vrij Silke te bereiken op 0613324271
of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Prijzen en info op www.silke-anarah.com/templeoflove

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >