tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Ontmoetingsmiddag Twintigers-Upcoming events - Zero-point

Ontmoetingsmiddag Twintigers

Ontmoetingsmiddag Twintigers

Evenement Eigenschappen

Start 30 nov
Eind 30 nov
Prijs p.p. Gratis
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Ben je in de 20 en heb je het idee dat anderen jou vaak niet begrijpen? Zie je soms juist een hele andere kant van dingen? Krijg je regelmatig te horen dat je wel erg moeilijk doet, te veel nadenkt of te gevoelig bent? Ben je ook op zoek naar herkenning?

 

Twintig + Thee

Je vindt het heerlijk om vanuit verschillende invalshoeken naar het leven te kijken? Met anderen te bomen over allerlei psychologische, filosofische en theosofische vraagstukken. Waar draait het leven om en wat doen we hier nu eigenlijk? Veelomvattend, diepgravend, zoekend, humoristisch, onnavolgbaar, ontspannen en gezellig! Niets moet en alles mag!

 

Ervaringen

Zoals één van de deelnemers het omschreef: “Tijdens maar ook zeker nog achteraf wordt het altijd duidelijk hoe belangrijk het is om dit soort ontmoetingen te hebben. Het geeft energie en inspiratie. Het is prikkelend en zet altijd wat aan in mij.”

 

Heb je ideeën voor deze bijeenkomsten? Misschien wil je een bepaald onderwerp bespreken? Graag! Neem wat mee om te doen of te bespreken of stuur je idee via de mail!

 

Zin om weer eens anderen te ontmoeten?

 

Praktische informatie

Aanmelden kan via talenteerjezelf@gmail.com

Datum: 30 november Tijd: 14.00 - 16.30 (uitloop tot 17.00)

Prijs: Gratis

Locatie: Zonnewende, Zero-Point te Breda

Trainer: Adrienne Schimmel

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?