tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Workshop Zingeving, narratief bekeken-Upcoming events - Zero-point

Workshop Zingeving, narratief bekeken

Workshop Zingeving, narratief bekeken

Evenement Eigenschappen

Start 15 mrt
Eind 15 mrt
Prijs p.p. €10,- incl. btw
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

In de week van de hoogbegaafdheid is het mogelijk om op vrijdag 15 maart deze workshop mee te maken tegen een fikse korting! Tijdens deze narratieve workshop sta je bewust stil bij je eigen, persoonlijke zingeving.

 

Wat kan ik verwachten?

Zelfreflectie die wordt afgewisseld met filosofische uitstapjes en verbinding legt met de Theorie van Positieve Desintegratie van Dąbrowski, de logofilosofie van Frankl en de Waarderingstheorie en het dialogische zelf van Hermans. Is zingeving eigenlijk wel iets van deze tijd en wat betekent het voor jou persoonlijk? Hoe kijk jij naar jezelf en wat is voor jou waardevol? Dat vraagt om zelfreflectie en zelfkennis, dat je nadenkt over jezelf. Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? In welke context beweeg ik en waar ga ik naartoe? En vooral ook: waar sta ik nu? We verbinden verleden, heden en toekomst en spinnen een rode draad waar je thuis verder op voort kunt borduren.

 

Aanvullende infomatie over Adrienne Schimmel en de ZelfKennisMethode (ZKM).

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 15 maart 2019

Tijd: 14.00 - 16.30 (uitloop tot 17.00)

Prijs: €10,- incl. btw

Trainer: Adrienne Schimmel

Aanmelden kan via talenteerjezelf@gmail.com

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?