tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Yin Yang yoga op dinsdagavond!-Upcoming events - Zero-point

Yin Yang yoga op dinsdagavond!

Yin Yang yoga op dinsdagavond!

Evenement Eigenschappen

Start 03 sept
Prijs p.p. Zie de tekst voor informatie

Vanaf september start Next Door Yoga met een extra yogales op dinsdagavond om 20:30; yin yang yoga! Het zachte van yin yoga wordt gecombineerd met het actievere van de yang yoga. Verwacht een rustige les waarbij we starten met een yang yoga om de spieren op te warmen. Het tweede gedeelte bestaat uit yin oefeningen waarbij de nadruk op fascia (bindweefsel) ligt. Dit doen we door meerdere minuten in dezelfde houding te blijven en zoveel mogelijk te ontspannen. Hierdoor wordt het bindweefsel soepeler en sterker en je gewrichten mobieler.

 

Next Door Yoga

Next Door Yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. De lessen zijn voor iedereen geschikt: zowel voor beginnende yogi’s-to-be als voor meer ervaren yogi’s. Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

 

Meer informatie over Next door yoga, lestijden en tarieven.

 

Praktische informatie

Data: de yin yang yoga les op dinsdagavond start vanaf 2 september

Tijdstip: 20.30-21.45 uur

Proefles gratis!

Aanmelden: http://www.nextdooryoga.nl/aanmeldformulier/

 

Je bent van harte welkom! 

  
Mariken Zbinden

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?