tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Yin Yoga XL - Zomer-Upcoming events - Zero-point

Yin Yoga XL - Zomer

Yin Yoga XL - Zomer

Evenement Eigenschappen

Start 23 juni
Eind 23 juni
Prijs p.p. Zie de tekst voor informatie
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

De zomer maakt zijn intrede en iedereen gaat naar buiten. We laten ons van nature meeslepen door de energie van de zomer en van anderen. Om vanuit je eigen energie open te stellen voor alle zomerprikkels, gaan we in deze twee uur durende Yin Yogales terug naar de kern om te voelen wat de pure energie van de zomer jou kan brengen.

 

Yin Yoga XL

De Yin Yoga XL wordt gegeven op zondag 23 juni van 10.45-12.45 uur. Gedurende de les krijg je de ruimte en begeleiding om met je eigen lichaam te werken en een innerlijke reis te maken. Doordat je bij Yin Yoga voor een langere tijd in één houding blijft maak je je bindweefsel soepeler en zo krijgen energiebanen die daarin liggen meer ruimte om informatie te laten stromen. De diepe fysieke benadering van Yin Yoga heeft ook direct effect op je energetische en emotionele lichaam. In deze Yin Yoga XL wordt ook mindfulness toegepast voor een diepe ontspanning en ter versterking van je mentale weerbaarheid.

 

Praktisch

De groep houden we klein, maximaal 15 personen.

Datum & Tijd: Zondagochtend 23 juni van 10.45-12.45 uur

Locatie: Stilteruimte

Kosten: 17,50 euro

Aanmelding: bij Laura de Vos via info@theyinsideoflife.nl

 

Iedereen is welkom! Heb je nog vragen? Stuur me gerust een e-mail naar: info@theyinsideoflife.nl Voor degene met Facebook en/of Instagram, meer over mij vind je op ‘The Yin Side of Life’.

 

Warme groet, Laura

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?