tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Nieuwaarswens 2020  - Zero-point
new-years-day-4731207_1920 Nieuwaarswens 2020  - Zero-point


Moed en toewijding

Bedenk je: de tijd is nooit rijp, maar de tijd is wel eindig


Zou het dan eindelijk anders gaan worden? Beter? Eerlijker? Mooier, gezonder en veiliger? Gaat het ons lukken om de samenleving groener te maken en duurzaam? Krijgen we meer vrede in de wereld en minder mensen die moeten vluchten voor geweld en armoede?  Zou die situatie eindelijk een stap dichterbij kunnen komen? Technologie is hierin een belangrijke sleutel verrassend genoeg...


Technologie
Met dank aan de technologie zijn we als mensheid nog nooit zo nauw in verbinding geweest met elkaar. We weten wat er gebeurt in de wereld. Nieuwe informatie is iedere minuut beschikbaar. De werkelijkheid is daar. En eigelijk beseft iedereen dat we niet meer onze ogen kunnen sluiten en op de oude voet verder kunnen gaan. Het is de hoogste tijd voor verandering.


We moeten overschakelen naar de actiemodus
Dingen doen. Dingen aanpakken. Dingen veranderen. We kunnen niet meer wachten tot de overheid iets doet. Of de politiek. Of iemand anders. Het komt gewoon op ons zelf neer. En daarom wensen we iedereen moed en toewijding toe voor dit nieuwe jaar. Dat we niet meer denken maar doen. Niet meer afwachten maar in beweging komen.

Wat ga jij zelf doen in de tijd die jij hebt?
Dus heb je een wens, een droom of een verlangen? Doe daar daar dan iets mee. Zet je eerste stappen. Creëer momentum. En ter geruststelling: de tijd is nooit rijp. Maar de tijd is wel eindig. Soms lijken we daar niet bij stil te willen staan. Maar iedereen komt en gaat. De tijd die we hier hebben is een kostbaar geschenk. Laten we er iets prachtigs van maken!


Mede namens alle docenten, therapeuten, bestuur en medewerkers van Zero-Point,


Wensen we jou álle goeds voor 2020,


Van hart tot hart, Ingrid

1000 Resterende tekens


Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >