tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Sweet summertime - Zero-point
41722847642_dc13b0b0fe Sweet summertime - Zero-point

De zomer is een kostbare tijd. Een tijd van uitademen, ontspannen en laten gaan. Afgelopen week waren we aan zee.  De prachtige Noordzee met haar brede stranden. Het was er rustig. Nauwelijks strandgasten, gek genoeg. Dus eindeloos veel ruimte om te wandelen, in de zon te zitten en zelfs een frisse duik te nemen.

Struijs, onze hond, rende opgetogen blaffend achter de zeemeeuwen aan. Maar die vlogen, onverstoorbaar even op en verderop weer rustig neer. Niks aan de hand.

De rust en ruimte werkten door in al m'n lichaamscellen. Hoe langer ik naar de wolken en de zee keek, hoe meer ik leek te verzinken in die ruimte. M'n hoofd werd leeg en ik voelde de ontspanning door m'n lichaam trekken. Als een frisse bries. Met iedere ademhaling een beetje meer. Ik was even vergeten hoeveel invloed de omgeving op ons heeft.

Onze wetenschappers hebben gelijk. We zijn geen eilandjes, maar verbonden met alles en iedereen om ons heen. Je woonomgeving, de mensen, ons werk, ons huis, de tuin. Wat we eten en drinken. Alles heeft invloed op ons. Hoe we ons voelen en hoe het met ons gaat. Een interessante zomergedachte:) Ben benieuwd wat de zomer jou brengt? 

Sweet summertime, geniet ervan en neem deze zomer de tijd om plekken en mensen op te zoeken die je goed doen. 

Ingrid Brulez

1000 Resterende tekens


Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >