tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Winterslaap - Zero-point
13287664443_e36b8310b2_k Winterslaap - Zero-point

Januari is inmiddels alweer volop aan de gang. Maar ondanks dat voelt het nieuwe jaar nog zo pril. Alsof de echte start nog moet komen. Nu de uitademing van het oude jaar is afgerond lijkt het alsof de inademing van het nieuwe jaar nog even op zich laat wachten. Vreemd toch? Dat gevoel van adempauze? Dat gevoel van liever nog even niets?
 


Liever thuis op de bank of in het bos dan temidden van de drukte? Hoewel; de parkeerplaats bij de sportschool is overvol. De wilskracht om er iets van te maken is zeker aanwezig bij veel mensen. Maar hoe lang houden die wils-inspanningen stand?

Doe nog even kalm aan

Als we naar de natuur kijken dan is er alle reden om het rustig aan te doen. Om nog niet in de actie te schieten. Om nog af te wachten. Stil te staan. Krachten te verzamelen. De velden zijn immers nog kaal? De natuur is stil. De dieren houden een winterslaap. Lijkt jou dat ook niet gek? Volg dan het ritme van de natuur en doe het nog even kalm aan....sssttt

Op een vredige start van het nieuwe jaar!

 

Januari, Ingrid Brulez

1000 Resterende tekens


Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >