tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Academie - Zero-point

Academie

Leren en je blijven ontwikkelen. Nieuwe kennis opdoen en vaardigheden aanleren. Als je écht diepgaand met een thema aan de slag wilt, dan kies je voor één van onze opleidingen of trajecten. Je leert heel veel in een aantal weken of maanden en zet de stappen die je verder brengen.

marjon!updatervar10!0!0!F! Academie - Zero-point

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

fit!updatervar10!0!0!F! Academie - Zero-point

De opleiding start vrijdag 29 september


Vermoeidheid en gebrek aan vitaliteit 
Veel mensen zijn moe, met regelmaat niet lekker, of hebben een gebrek aan energie. We weten dat een gezond voedingspatroon hier invloed op heeft. Maar hoe werkt dat dan precies? En hoe groot is die invloed eigenlijk? En wat moet je dan wel of niet eten? 

maaike_2018!updatervar10!0!0!F! Academie - Zero-point

ZZP businesstraining

Onderneem je parttime naast een baan in loondienst of wil je zo (hybride) gaan werken? OF wil je het liefst stoppen met je baan in loondienst en je droombaan realiseren vanuit het zelfstandig ondernemerschap? Ontdek & realiseer je droom zzp business! 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?