tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Gezondheid & Massage

FaithJoseph Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Faith Joseph

Schoonheidsbehandelingen met zorg en aandacht. Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf, waarbij je kunt kiezen uit verschillende behandelingen.

Joost_Buzzonder Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Joost van Genugten 

Heb je weleens last van slapeloosheid, zeurende pijntjes, gevoel van onbehagen, of situaties waar je keer op keer weer in terecht komt, vaak gepaard met of veroorzaakt door stress? Soundhealing en VortexHealing®, in combinatie met de juiste coaching, maakt dat je bij een behandeling precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt! Verder kun je deelnemen aan de Klankreizen, die regelmatig door Joost bij Zero-Point georganiseerd worden.

pam Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Pam Ketelings

Thaise yogamassage is een duizend jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Deze massagevorm stimuleert de werking van het gehele lichaam, inclusief de interne organen. Thaise yogamassage heeft een weldadige uitwerking, na afloop voel je je blij en ontspannen!

Samir-768x768-(1) Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Samir Alim 

Al heel lang ben ik gefascineerd door natuurlijke manieren van genezen. In mijn zoektocht ben ik terecht gekomen bij verschillende natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur en homeopathie, en ik ben er van overtuigd geraakt dat dit een van de beste manieren is om iemand te behandelen.

AnitaderKinderen-1 Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Anita der Kinderen

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die het natuurlijk vermogen tot zelfherstel stimuleert, en op basis van onveranderlijke natuurwetten naar blijvende genezing streeft. Dit gebeurd aan de hand van een consult, waarin alle klachten en symptomen uitgebreid worden besproken.

marjon!updatervar10!0!0!F! Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

logo Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

 

Stichting Zero-Point
Ceresstraat 29 
4811 CA Breda
Telefoon: 06 46111104
info@zero-point.nl

 

Facebookpagina voor alle activiteiten – like & share