tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Gezondheid & Massage

Carola-van-Wijk-1 Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Carola van Wijk

We leven in een tijd waarin we onze gezondheid ‘in eigen handen’ nemen. Het is belangrijk om te investeren in een gezonde leefstijl. Omdat voeding hier een heel belangrijke rol in neemt, is dit de eerste stap op weg naar gezondheid en vitaliteit.

AnitaderKinderen-1 Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Anita der Kinderen

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die het natuurlijk vermogen tot zelfherstel stimuleert, en op basis van onveranderlijke natuurwetten naar blijvende genezing streeft. Dit gebeurd aan de hand van een consult, waarin alle klachten en symptomen uitgebreid worden besproken.

marjon!updatervar10!0!0!F! Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

houkje_Acu Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Houkje van Hoek

Acupunctuur is een eeuwenoude behandelmethode waarbij door het zetten van één of enkele naalden, de energiebalans in het lichaam wordt hersteld. 

irenehin!updatervar10!0!0!F! Aandacht voor vitaliteit bij Zero-point in Breda

Irene Hin

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging (kinesio). En dat is ook precies waar het zich mee bezig houdt. Ons lichaam is één groot energiesysteem. Die energie zorgt ervoor dat alles in beweging wordt gezet.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?