tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Docenten en therapeuten - Zero-point

Docenten en therapeuten

Soms zijn het ingrijpende gebeurtenissen en soms toevallige omstandigheden of bijzondere ontmoetingen die ervoor zorgen dat iemand besluit om docent te worden, of coach of therapeut. In deze rubriek lees je daar meer over. 

Deze interviews worden intern gemaakt. Dus de ene docent interviewt de andere coach. En zo verder. De portretten die zo ontstaan zijn mooi en facinerend om te lezen. Het is een ongoing proces. Dus kom gerust nog eens terug om het volgende interview te lezen....

 

Paulien _Ongering_jpg Docenten en therapeuten - Zero-point

Muziekdocent en zanglerares

Paulien werkt al sinds 2010 op Zero- Point: “Mensen komen hier zingen voor het plezier. Ze willen lekker zingen, hun hart luchten, zijn op zoek naar levenszin, opgeladen zijn. Als je je uit via je eigen stem, brengt dat je al in contact met je binnenste, je bron. Ik wil mensen een mogelijkheid bieden hun stem te ontdekken via lichaamswerk, allerlei liedjes en genres, van Hazes tot Opera. Ik ben zelf een laatbloeier. Als kind uit een muzikaal gezin dacht iedereen al van jongs af aan dat ik beroepsmusicus zou worden. Maar op mijn achttiende wilde ik dat niet meer"

MilouVerdeijen Docenten en therapeuten - Zero-point

Cesar, Yoga- en Pilatesdocent en craniosacraaltherapeut 


"Als kind van een arts met een passie voor dans was de stap naar gezond bewegen niet verwonderlijk. Ik heb altijd een interesse gehad voor beweging, het zelf bewegen en met mensen werken."

diane Docenten en therapeuten - Zero-point

Mindfulness en meditatietrainer en coach

 

“Ik ben zelf zeven jaar geleden op het pad van mindfulness gekomen. Ik kreeg tijdens mijn zwangerschap een boekje over boeddhisme en zwangerschap van een vriendin. Ik dacht oké - ze hebben het hier over mij"

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?