tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Docenten en therapeuten - Zero-point

Docenten en therapeuten

Soms zijn het ingrijpende gebeurtenissen, toevallige omstandigheden of bijzondere ontmoetingen die ervoor zorgen dat iemand besluit om docent te worden, of coach of therapeut. In deze rubriek lees je daar meer over. 

Deze interviews worden intern gemaakt. De ene docent interviewt de andere coach, of therapeut. De portretten die op deze manier ontstaan zijn mooi en facinerend om te lezen. Het is een ongoing proces. Dus kom gerust nog eens terug om het volgende interview te lezen....

 

LauraVerstraaten Docenten en therapeuten - Zero-point

Lu Jong en Hatha yoga docente
Laura geeft verschillende vormen van yoga, waaronder Lu Jong, Tibetaanse helende yoga. Ze geeft al vele jaren les op Zero-Point. Ze vervult meerdere rollen in haar leven, maar ze voelt zich gewoonlijk een danser. Als meisje en jonge vrouw danste Laura: dat was haar passie. En nog steeds is bewegen haar drijfveer..

houkje_Acupunctuur_ Docenten en therapeuten - Zero-point

Acupuncturiste
Ik was dansdocent en kwam in aanraking met Tai Ki Ken, een Japanse vechtsport. In die tijd had ik ook last van mijn rug en mijn docent raadde me een acupuncturist aan; ik was zó van mijn rugpijn af. Uit pure interesse begon ik aan een opleiding. De acupunctuur-punten op het lichaam fascineren me enorm. Ik ben er nu 18 jaar mee bezig.

Paulien _Ongering_jpg Docenten en therapeuten - Zero-point

Muziekdocent en zanglerares

 

"Als kind uit een muzikaal gezin dacht iedereen al van jongs af aan dat ik beroepsmusicus zou worden. Maar op mijn achttiende wilde ik dat niet meer. Ik wil mensen een mogelijkheid bieden hun stem te ontdekken via lichaams-werk, allerlei liedjes en genres, van Hazes tot Opera.""

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

logo Docenten en therapeuten - Zero-point

 

Stichting Zero-Point
Ceresstraat 29 
4811 CA Breda
Telefoon: 06 46111104
info@zero-point.nl

 

Facebookpagina voor alle activiteiten – like & share