tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Docenten en therapeuten - Zero-point

Docenten en therapeuten

Achtergrond informatie over de docenten

MilouVerdeijen Docenten en therapeuten - Zero-point

We maken in dit interview kennis met oefentherapeut Cesar, Yoga- en Pilatesdocent en craniosacraaltherapeut Milou Verdeijen.

"Als kind van een arts met een passie voor dans was de stap naar gezond bewegen niet verwonderlijk. Ik heb altijd een interesse gehad voor beweging, het zelf bewegen en met mensen werken. En heb gezocht naar plekken waar ik dat kon combineren. Ook het medische aspect vond ik daarbij interessant. Toen ik jong was, was de drang om zelf te dansen nog wel groter. Als au-pair in Parijs heb ik veel dans gevolgd met de bedoeling om daar verder mee te gaan."

diane Docenten en therapeuten - Zero-point

Diane de Louweren is mindfulness trainer sinds 2013; vanaf 2018 cat 1. gecertificeerd. Zij heeft extra scholingen gevolgd, waaronder Mindful2Work, een programma voor mensen met burn-out. Zij geeft groepstraining mindfulness, meditatie en individuele coaching.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?