tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Kundalini Yoga Breda - Zero-point
MiYoga-8-augustus-201923265.2 Kundalini Yoga Breda - Zero-point


Praktische informatie


Lestijden:

Maandag 20:30 – 22.00 uur    Miranda 
Woensdag 19.00 – 20.30 uur  Miranda        
Zaterdag 09:00 – 10:30 uur    Miranda 
 

Prijzen:
2 proeflessen voor € 17,-
Maak kennis in 4 lessen voor € 27-
Lidmaatschappen:
4 lessen / € 38,50 per maand
Onbeperkt / € 62,50 per maand
10 lessenkaart: € 124,-
Losse les € 16,-

 

Contact:

Miranda Beenackers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 51925498

Meer informatie 
www.kundaliniyogabreda.nl


Aanmelden

Kundalini Yoga Breda

De kracht en schoonheid van Kundalini Yoga ervaren...dat kan bij Kundalini Yoga Breda. “The power of Kundalini Yoga lies in the actual experience. It goes right into your heart and extends your consciousness so you may have a wider horizon of grace and knowing the truth.”

 

Wat is Kundalini Yoga?  

Kundalini Yoga is een krachtige en veelzijdige vorm van yoga. Er wordt gewerkt met dynamische en statische yin en yang oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s en krachtige meditaties. Je voelt de werking direct! De zintuigen komen tot rust, de energie gaat beter stromen en het is ontspannend voor lichaam en geest.
 
Kundalini is een universele levenskracht die zit verscholen in ieder van ons. Eenmaal ontwaakt is het de basis om elk facet van ons leven te transformeren. Kundalini Yoga is de kunst en oefening om deze energie te activeren. 
 
Kundalini Yoga helpt de intuïtie en wilskracht te versterken en brengt het zenuwstelsel en het glandulaire systeem in balans. Door de krachtige mix van oefeningen, pranayama, muziek, mantra en krachtige meditaties.
 
De oefeningen zijn geweldig voor het opbouwen van uithoudingsvermogen, het versterken van het lichaam en het vergroten van de longcapaciteit. Kundalini Yoga brengt je energieniveau op een hoger peil, waardoor je meer haalt uit je essentie (je ware zelf) en je uiteindelijk wakkerder, bewuster en stralend gezond wordt. Het werkt rechtstreeks op je hormoon- en zenuwstelsel en helpt om fysieke, emotionele en energetische blokkades op te heffen, dieper te ontspannen en je blik te verruimen. Je creëert meer zelfvertrouwen en negatieve patronen en weerstanden worden doorbroken.
 
De lessen zijn soms uitdagend, soms confronterend en altijd inspirerend en voor iedereen geschikt! En vooral erg leuk.

 

Voor wie?

Kundalini Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of conditie en je hoeft er niet bijzonder lenig voor te zijn! De lessen zijn soms actief en uitdagend en dan weer rustig en ontspannend. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen door de duur aan te passen aan de mogelijkheden van je lichaam. 

 

Proeflessen

Kom het zelf ervaren! Check het rooster en meld je gerust aan.  

 

Over Miranda

Hallo Sat Nam, mijn naam is Miranda Beenackers (Param Bhagat). De eerste yoga opleiding startte ik in 2009. Vanaf 2010 ben ik begonnen met yogales geven. Daarna heb ik opleidingen gevolgd waaronder Ashtanga Yoga, Pralaya Yoga, Zenleraar, SOMA Breath Instructor,  Kundalini Yoga Awakening Training Level 1 en 2. Alle trainingen hebben me veel geleerd over mezelf, hebben mijn ogen doen openen, hebben me opgeschoond, zowel fysiek, mentaal als energetisch. En dat voel ik, de levensenergie stroomt.

Tijdens de yogales vind ik het vooral leuk om je uit te dagen op de mat en geef je daar alle ruimte om je eigen lichaam en geest te ontdekken en je grenzen te onderzoeken en verleggen. Ik blijf graag “down to earth” en probeer je met een tikkeltje humor net dat extra duwtje te geven, want voorbij aan je comfortzone daar ligt je groei, oeps.

Oja…door de Kundalini Yoga opleiding, ben ik ook in aanraking gekomen met de GONG, daar zit een ongekende power in, een oerkracht, die je terugbrengt naar je essentie. Sindsdien geef ik her en der workshops in Kundalini Yoga met een Helend Gongbad, een erg bijzondere en krachtige combinatie en organiseer ik jaarlijks een All Night Gong Puja (samen met anderen).
 
Tot snel in één van de lessen.
 

LogoKYB_ Kundalini Yoga Breda - Zero-point

 

 

Sat Nam,
Param Bhagat

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >