tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Acupunctuur en homeopathie - Zero-point
Samir-768x768-(1) Acupunctuur en homeopathie - Zero-point

Praktische informatie


Tijden
Op afspraak

  • woensdagmiddag
  • donderdagochtend en - middag 

andere dagen in overleg
 

Kosten

€ 57,50 per consult

Vergoed door de meeste zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC.

 

 

Contact 
Samir Alim 0638320248
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.acupunctuur4u.comDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samir Alim 

Al heel lang ben ik gefascineerd door natuurlijke manieren van genezen. In mijn zoektocht ben ik terecht gekomen bij verschillende natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur en homeopathie, en ik ben er van overtuigd geraakt dat dit een van de beste manieren is om iemand te behandelen.

 

Combinatie van geneeswijzen


In de westerse geneeskunde beschouwt men de mens vooral als een mechanisme, waarin defecten en storingen kunnen optreden. Het symptoom wordt bestreden met chemische medicatie en fysiologische , dat wil zeggen operaties.

 

In de Chinese geneeskunde gaat men ervan uit dat de mens is opgebouwd uit energetische systemen (14 meridianen) die sterk beïnvloed worden door emoties. De klachten die hieruit kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld: problemen van het bewegingsaparaat, stress, problematiek omtrent zwangerschap wens, hormoon disbalans, allergieën, depressie, overgewicht en voedingsintoleranties .

 

De oosterse geneeskunde uit India beziet de mens als een ‘bewustzijn’, een persoonlijkheid, met specifieke kenmerken en gedachten – die oorzaak kunnen zijn van fixaties en remmingen die op hun beurt weer fysieke klachten geven. 

 

Ik combineer homeopathische middelen, acupunctuur en alternatieve therapieen om gezondheidsklachten te behandelen, zoals psychische klachten, erfelijke ziektes, huid aandoeningen, voedselintoleranties, post vaccinaties syndroom en nog veel meer.  

 

Je kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

  • Acupunctuur
  • Homeopathie
  • Cupping therapie
  • Moxa therapie
  • Hirudotherapie

Kijk op mijn website Acupunctuur4uAcupunctuur4u voor aanvullende informatie.

 

Samir Alim

Ik heb zowel kennis over de westerse, als de Chinese, en Indiase geneeskunde.  Door deze kennis samen te voegen ontstaat er een unieke wijze van diagnose en behandeling van gezondheidsklachten. Naast mijn acupunctuur en homeopaat opleidingen heb ik veel bijscholingen gevolgd. Om een goede therapeut te blijven, volg ik continu extra scholingen. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging BATC als Natuurgeneeskundig therapeut.


 

 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >