Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Coaching & Therapie

Karin van Speybroek

Energetische therapie werkt bij hooggevoeligheid, maar kan ook veel andere klachten verlichten.  De energie spoort het zelfgenezend vermogen aan om iets te doen aan de situatie die is ontstaan. Samen kunnen we gedurende de therapie bekijken waar er iets in de leefgewoontes kan worden veranderd om weer goed in je vel te zitten.

Diane de Louweren

Als je merkt dat je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent. Als je je gestrest voelt, maar niet weet hoe je dit kunt veranderen. Misschien heb je een drukke baan,  ben je verantwoordelijk voor de zorg van je kinderen of ben je mantelzorger. En heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je bent zeker niet de enige. Bij mindful coaching gaan we kijken wat jij nodig hebt om weer balans in jouw leven te krijgen.

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Annemiek van Wijnbergen

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je over de volgende stap? Heb je behoefte aan inzicht of nieuwe perspectief ten aanzien van je werk, een relatie, je manier van leven? Voel je een blokkade in jezelf maar lukt het je maar niet om daar wat aan te doen? Dan is een Coaching Intensive iets voor jou!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?