tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Coaching en Therapie bij Zero-point in Breda

Coaching & Therapie

140213_diane_portret_website Coaching en Therapie bij Zero-point in Breda

Diane de Louweren

Als je merkt dat je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent. Misschien heb je een drukke baan,  ben je verantwoordelijk voor de zorg van je kinderen of ben je mantelzorger. En heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je bent zeker niet de enige.

Karlijne_Albers Coaching en Therapie bij Zero-point in Breda

Karlijne Albers

Counseling is een vorm van hulp die zich richt op het inzichtelijk krijgen en vergroten van het eigen vermogen om problemen op te lossen. Naast counseling bied ik traumacoaching; een lichaamsgerichte vorm van coaching.

Adrienne Coaching en Therapie bij Zero-point in Breda

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Annemiek Coaching en Therapie bij Zero-point in Breda

Annemiek van Wijnbergen

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je over de volgende stap? Heb je behoefte aan inzicht of nieuwe perspectief ten aanzien van je werk, een relatie, je manier van leven? Voel je een blokkade in jezelf maar lukt het je maar niet om daar wat aan te doen? Dan is een Coaching Intensive iets voor jou!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?