tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Meditatie & Mindfulness bij Zero-point in Breda

Meditatie & Mindfullness

mindfullness Meditatie & Mindfulness bij Zero-point in Breda
Met meditatie en mindfulness breng je je gedachten in je hoofd tot rust. Met bewuste aanwezigheid in het nu. Volle aandacht bij wat je voelt, denkt, proeft, hoort of ziet. Dat is de weg naar een ontspannen en plezierig leven. Waarin je opmerkzaam wordt en kunt genieten van zaken waar je nu wellicht aan voorbij loopt.
diane-1 Meditatie & Mindfulness bij Zero-point in Breda

Diane de Louweren

Bij mindfulness train je om met je aandacht in het hier en nu te zijn en om milder, vriendelijker voor jezelf te zijn. Je leert beter te voelen  wat je nodig hebt. Stress en piekeren nemen af omdat je minder bezig bent met het verleden of zorgen maken over de toekomst.

VMB Meditatie & Mindfulness bij Zero-point in Breda

Vipassana Meditatie Breda

Meditatie is van alle tijden en komt zowel binnen oosterse als westerse (religieuze) tradities voor. Mediteren is niet zozeer op een stille plek met gekruiste benen op de grond zitten maar een gesteldheid van de geest terwijl we midden in de wereld staan.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?