tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Klassieke homeopathie - Zero-point
AnitaderKinderen-1 Klassieke homeopathie - Zero-point

Praktische informatie


Tijden
Op afspraak, in overleg
 

Contact 
Anita der Kinderen 06-11342974
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.anitaderkinderen.nl
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Anita der Kinderen

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die het natuurlijk vermogen tot zelfherstel stimuleert, en op basis van onveranderlijke natuurwetten naar blijvende genezing streeft. Dit gebeurd aan de hand van een consult, waarin alle klachten en symptomen uitgebreid worden besproken.

Na het consult wordt vervolgens zorgvuldig een middel gezocht dat het zelfgenezend vermogen van de patiënt activeert. Ook bij acute klachten wordt deze methode gehanteerd, met vaak een snel, werkzaam resultaat.

 

Anita der Kinderen

Mijn opleiding tot Klassieke Homeopaath volgde ik in Almelo, waar ik in 1999 ben afgestudeerd. Ik ben getrouwd en moeder van twee fantastische kinderen. In 2007 was ik in de gelegenheid een eigen praktijk op te starten. Ik ben lid van de beroepsvereniging van Klassiek Homeophaten, de NVKH. Hierdoor worden de consulten -meestal deels -door de zorgverzekeraar vergoed. In 2012 heb ik de scholing tot CEASE-therapeut succesvol afgerond. Dit is een behandeling waarbij de niet gewenste gevolgen van medicamenteuze behandeling worden ontstoord.

 

Door de jaren heen heb ik me veel en vaak bezig gehouden met wat vaccineren is en wat het kan doen met onze kinderen. Er is tegenwoordig veel te doen over het wel of niet vaccineren. Ik ondersteun desgewenst ouderen om een weloverwogen keus te maken. Wat mij betreft moet de keus gebaseerd zijn op kennis en niet op angst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op mijn website: www.anitaderkinderen.nl.

 

Wilt u een afspraak of heeft u nog vragen dan kunt mij bellen 0611342974 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >