tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Ruimte verhuur ZZP’ers bij Zero-point in Breda


Werken op Zero-Point is inspirerend. Je werkt er zelfstandig maar ontmoet ook andere professionals uit interessante werkvelden.


Je huurt op dagdeelbasis (voor therapeuten/coaches) of op basis van lesuren (docenten). Daarbij heb je de keuze uit een vast contract (52 weken) of huur op ad hoc basis (zo nu en dan). Met een vast contract ben je veruit het goedkoopste uit. 


Website

Mensen die op structurele basis (frequent) ruimte bij ons huren komen in aanmerking voor een vaste pagina op de Zero-Point website. Hierdoor zijn je diensten goed vindbaar. Met een vaste pagina kun je gratis adverteren in de nieuwsbrief. 


Nieuwsbrief

Deze verschijnt 2x per maand en heeft een groot bereik. Op dit moment lezen meer dan 4200 mensen de nieuwsbrief. Dat is interessant voor de PR van je activiteiten. Daarnaast worden je activiteiten ook via Facebook, Insta en Linkedin gepromoot. Prijzen: klik hier.
 

Lidmaatschap Zero-Point Connects

Onze vaste docenten en therapeuten worden (tegen een kleine vergoeding op jaarbasis) automatisch lid van Zero-Point Connects. Doel van het lidmaatschap is onderlinge ontmoeting, inspiratie en uitwisseling. En natuurlijk de stimulering van je eigen ondernemerschap. 
 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Onderlinge ontmoetingsmomenten
  • Deelname aan gemeenschappelijke activiteiten 
  • Workshop/lezing over een interessant onderwerp: bijvoorbeeld 'Vipassana Meditatie wat is dat?'
  • Deelname aan de Zero-Point open dag. Dit is een prima manier om jezelf te presenteren en om meer leerlingen/cliënten te krijgen. 
    Het aantal plaatsen op de open dag is beperkt. Daarom hebben onze huurders met een eigen pagina op de site, voorrang.

Kosten Zero-Point Connects per seizoen € 37,50. 

 

Intake-gesprek

Mensen die bij Zero-point werken zijn uitstekend opgeleid, staan met twee benen stevig op de grond en werken vanuit hun hart. In een intakegesprek kijken we wat het beste bij je past: een vast contract of losse verhuur. Ook starters zijn bij ons van harte welkom, mits men een gedegen eenjarige of meerderjarige opleiding heeft gevolgd! Met onze marketing ter ondersteuning kun je net die extra support krijgen die nodig is bij de opbouw van je lessen of je praktijk. Op dit moment werken zo'n 20 docenten en therapeuten op structurele basis op Zero-Point. Neem gerust contact op voor een afspraak: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0646111104


Ruimte huren?

Eenmalig of iedere week? Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om de ruimtes te bekijken met

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 06-46111104
 

 

Direct reserveren >


Tarieven zaalhuur ZZP’ers >
 

Tarieven koffie/thee, catering >

Tarieven adverteren >

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >