tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Ruimte verhuur ZZP’ers bij Zero-point in Breda


Werken op Zero-Point is bijzonder en inspirerend. Je werkt er zelfstandig maar ontmoet ook andere professionals uit interessante werkvelden.


Je huurt op dagdeelbasis (voor therapeuten/coaches) of op basis van lesuren. Daarbij heb je de keuze uit een vast contract (52 weken) of losse boekingen. Met een vast contract ben je veruit het goedkoopste uit. 


Website

Onze vaste huurders komen in aanmerking voor een vaste pagina op de Zero-Point website. Hierdoor zijn je diensten goed vindbaar. Met een vaste pagina mag je gratis adverteren in de nieuwsbrief. 


Nieuwsbrief

Deze verschijnt 2x per maand en heeft een groot bereik. Op dit moment lezen meer dan 4200 mensen de nieuwsbrief. Dat is heel interessant voor de PR van je activiteiten. Daarnaast worden je activiteiten ook via Facebook gepromoot. Prijzen: klik hier.
 

Lidmaatschap Zero-Point

Onze vaste docenten en therapeuten worden (tegen een kleine vergoeding op jaarbasis) automatisch lid van Zero-Point. Doel van het lidmaatschap is onderlinge ontmoeting, inspiratie en uitwisseling. En de stimulering van je eigen ondernemerschap. 
Ook docenten en therapeuten die slechts zo nu en dan ruimte huren kunnen lid worden van Zero-Point.
 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Onderlinge ontmoetingsmomenten (Zero-Point Connects). 
  • Deelname aan gemeenschappelijke activiteiten (o.a Zero-Point strippenkaart 'Boost your balance')
  • Workshop/lezing over een interessant onderwerp: bijvoorbeeld Vipassana Meditatie wat is dat?
  • Deelname aan de Zero-Point open dag. Dit is een prima manier om jezelf te presenteren en om meer leerlingen/cliënten te krijgen. 
    Het aantal plaatsen op de Open dag is beperkt. Daarom hebben onze vaste huurders (met een eigen pagina op de site) voorrang.

Met je lidmaatschap support je ook de verdere ontwikkeling van Zero-Point. 

Kosten per seizoen € 37,50. 

 

Intake-gesprek

Mensen die bij Zero-point vast willen werken moeten voldoen aan de opleidingseisen van hun activiteit. Een intakegesprek vormt onderdeel van de selectieprocedure. Op dit moment werken ruim 20 vaste docenten en therapeuten op Zero-Point. 


Ruimte huren?

Eenmalig of iedere week? Bel gerust voor meer informatie of maak een afspraak om de ruimtes te bekijken met

Ingrid Brulez: 06-46111104

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?