tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Groepslessen bij Zero-point in Breda

Groepslessen

Doe mee met één van onze groepslessen! Een moment voor jezelf. Je hoofd rustig krijgen, emoties bedaren, spanning afvoeren. Echt even bijtanken. Bewust bewegen en ademen is hiervoor een belangrijke tool. Groeien in bewustzijn. Een betere gezondheid en meer vitaliteit. Dat wil jij toch ook?
yoga Groepslessen bij Zero-point in Breda
Yoga ontspant, geeft rust en je wordt er gewoon héél erg blij van. Misschien is het wel het 'wondermiddel' van deze tijd? Wij bieden verschillende yogavormen aan. Van fysiek intens tot juist heel erg rustig en ontspannend. Yogaflow, hatha yoga, yin-yang of kundalini yoga. Kijk wat er bij je past.
Daarnaast kun je ook meedoen aan Pilates lessen die vooral je core sterk en soepel maken. Neem gerust contact op met de docent voor een proefles!
mindfullness Groepslessen bij Zero-point in Breda
Met meditatie en mindfulness breng je je gedachten in je hoofd tot rust. Met bewuste aanwezigheid in het nu. Volle aandacht bij wat je voelt, denkt, proeft, hoort of ziet. Dat is de weg naar een ontspannen en plezierig leven. Waarin je opmerkzaam wordt en kunt genieten van zaken waar je nu wellicht aan voorbij loopt.
tai-chi Groepslessen bij Zero-point in Breda
Bewust worden van je energieveld. Energie gaan voelen en met rustige bewuste bewegingen je energie in balans brengen en versterken. Je wordt er krachtig van, rustig en helder. Wauw! Deze Oosterse bewegingsvorm biedt een enorme rijkdom aan kennis en ervaring.
zang-en-dans Groepslessen bij Zero-point in Breda
Muziek is de sleutel tot blijheid en geluk. Alles wat vast zit gaat stromen en er ontstaat ruimte, lucht en lichtheid. In deze groepslessen merk je hoe prettig het is om samen te zingen of te dansen. Probeer het uit!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >