Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Groepslessen

Doe mee met één van onze groepslessen! Een moment voor jezelf. Je hoofd rustig krijgen, emoties bedaren, spanning afvoeren. Echt even bijtanken. Bewust bewegen en ademen is hiervoor een belangrijke tool. Groeien in bewustzijn. Een betere gezondheid en meer vitaliteit. Dat wil jij toch ook?
Yoga ontspant, geeft rust en je wordt er gewoon héél erg blij van! Het is het wondermiddel in deze tijd. Wij bieden verschillende yogavormen aan. Van fysiek intens tot of juist heel kalm. Kijk wat er bij je past. Neem contact op met de docent voor een proefles.
Vaak leef je in de greep van je rusteloze gedachten. Gebeurtenissen die zich eindeloos herhalen in je hoofd. Soms zelfs jarenlang. Met meditatie en mindfulness breng je die stroom aan gedachtes tot rust. Een golvende zee die kalm wordt. Je maakt contact met je innerlijk kompas. Met bewuste aanwezigheid in het nu. Volle aandacht bij wat je doet, voelt, denkt, proeft, hoort of ziet. Dat is de weg naar echt geluk en een vervullend leven.
Bewust worden van je energieveld. Energie gaan voelen en met rustige bewuste bewegingen je energie in balans brengen en versterken. Je wordt er krachtig van, rustig en helder. Wauw! Deze Oosterse bewegingsvorm biedt een enorme rijkdom aan kennis en ervaring.
Muziek is de sleutel tot blijheid en geluk. Alles wat vast zit gaat stromen en er ontstaat ruimte, lucht en lichtheid. In deze groepslessen merk je hoe prettig het is om samen te zingen of te dansen. Probeer het uit!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?