tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Consulten

Je hoeft niet alles in je eentje op te lossen. Een goede coach of therapeut kan je in één keer een stuk verder helpen. Bij problemen, angsten, stress, twijfels, knelpunten of levens- en werkissues.
Ook bij fysieke klachten is het fijn om naast je eigen arts een goed opgeleide therapeut te hebben die aanvullende zorg biedt. Dit kan zowel bij acute of chronische gezondheidsproblemen. Al onze coaches en therapeuten zijn hoog opgeleid en leveren uitstekend werk. Maak gerust een afspraak!
140213_diane_portret_website Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Diane de Louweren

Als je merkt dat je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent. Misschien heb je een drukke baan,  ben je verantwoordelijk voor de zorg van je kinderen of ben je mantelzorger. En heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je bent zeker niet de enige.

Carola-van-Wijk-1 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Carola van Wijk

We leven in een tijd waarin we onze gezondheid ‘in eigen handen’ nemen. Het is belangrijk om te investeren in een gezonde leefstijl. Omdat voeding hier een heel belangrijke rol in neemt, is dit de eerste stap op weg naar gezondheid en vitaliteit.

AnitaderKinderen-1 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Anita der Kinderen

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die het natuurlijk vermogen tot zelfherstel stimuleert, en op basis van onveranderlijke natuurwetten naar blijvende genezing streeft. Dit gebeurd aan de hand van een consult, waarin alle klachten en symptomen uitgebreid worden besproken.

Karlijne_Albers Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Karlijne Albers

Counseling is een vorm van hulp die zich richt op het inzichtelijk krijgen en vergroten van het eigen vermogen om problemen op te lossen. Naast counseling bied ik traumacoaching; een lichaamsgerichte vorm van coaching.

marjon!updatervar10!0!0!F! Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

houkje_Acu Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Houkje van Hoek

Acupunctuur is een eeuwenoude behandelmethode waarbij door het zetten van één of enkele naalden, de energiebalans in het lichaam wordt hersteld. 

Adrienne Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Annemiek Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Annemiek van Wijnbergen

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je over de volgende stap? Heb je behoefte aan inzicht of nieuwe perspectief ten aanzien van je werk, een relatie, je manier van leven? Voel je een blokkade in jezelf maar lukt het je maar niet om daar wat aan te doen? Dan is een Coaching Intensive iets voor jou!

irenehin!updatervar10!0!0!F! Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Irene Hin

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging (kinesio). En dat is ook precies waar het zich mee bezig houdt. Ons lichaam is één groot energiesysteem. Die energie zorgt ervoor dat alles in beweging wordt gezet.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?