Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Consulten

Je hoeft niet alles in je eentje op te lossen. Een goede coach of therapeut kan je in één keer een stuk verder helpen. Bij problemen, angsten, stress, twijfels, knelpunten of levens- en werkissues.
Ook bij fysieke klachten is het fijn om naast je eigen arts een goed opgeleide therapeut te hebben die aanvullende zorg biedt. Dit kan zowel bij acute of chronische gezondheidsproblemen. Al onze coaches en therapeuten zijn hoog opgeleid en leveren uitstekend werk. Maak gerust een afspraak!

Karin van Speybroek

Energetische therapie werkt bij hooggevoeligheid, maar kan ook veel andere klachten verlichten.  De energie spoort het zelfgenezend vermogen aan om iets te doen aan de situatie die is ontstaan. Samen kunnen we gedurende de therapie bekijken waar er iets in de leefgewoontes kan worden veranderd om weer goed in je vel te zitten.

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

Diane de Louweren

Als je merkt dat je alleen nog maar alle ballen in de lucht aan het houden bent. Als je je gestrest voelt, maar niet weet hoe je dit kunt veranderen. Misschien heb je een drukke baan,  ben je verantwoordelijk voor de zorg van je kinderen of ben je mantelzorger. En heb je het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je bent zeker niet de enige. Bij mindful coaching gaan we kijken wat jij nodig hebt om weer balans in jouw leven te krijgen.

Houkje van Hoek

Acupunctuur is een eeuwenoude behandelmethode waarbij door het zetten van één of enkele naalden, de energiebalans in het lichaam wordt hersteld. 

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Irene Hin

Kinesiologie betekent letterlijk de leer van de beweging (kinesio). En dat is ook precies waar het zich mee bezig houdt. Ons lichaam is één groot energiesysteem. Die energie zorgt ervoor dat alles in beweging wordt gezet.

Annemiek van Wijnbergen

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je over de volgende stap? Heb je behoefte aan inzicht of nieuwe perspectief ten aanzien van je werk, een relatie, je manier van leven? Voel je een blokkade in jezelf maar lukt het je maar niet om daar wat aan te doen? Dan is een Coaching Intensive iets voor jou!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?