tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Consulten

Je hoeft niet alles in je eentje op te lossen. Een goede coach of therapeut kan je in één keer een stuk verder helpen. Bij problemen, angsten, stress, twijfels, knelpunten of levens- en werkissues.
Ook bij fysieke klachten is het fijn om naast je eigen arts een goed opgeleide therapeut te hebben die aanvullende zorg biedt. Dit kan zowel bij acute of chronische gezondheidsproblemen. Al onze coaches en therapeuten zijn hoog opgeleid en leveren uitstekend werk. Maak gerust een afspraak!
FaithJoseph Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Faith Joseph

Schoonheidsbehandelingen met zorg en aandacht. Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf, waarbij je kunt kiezen uit verschillende behandelingen.

Carla-van-Loon Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Carla van Loon

Op vrijdagochtend ben ik bij Zero-Point voor het geven van individuele bokstherapie. 

Joost_Buzzonder Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Joost van Genugten 

Heb je weleens last van slapeloosheid, zeurende pijntjes, gevoel van onbehagen, of situaties waar je keer op keer weer in terecht komt, vaak gepaard met of veroorzaakt door stress? Soundhealing en VortexHealing®, in combinatie met de juiste coaching, maakt dat je bij een behandeling precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt! Verder kun je deelnemen aan de Klankreizen, die regelmatig door Joost bij Zero-Point georganiseerd worden.

pam Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Pam Ketelings

Thaise yogamassage is een duizend jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Deze massagevorm stimuleert de werking van het gehele lichaam, inclusief de interne organen. Thaise yogamassage heeft een weldadige uitwerking, na afloop voel je je blij en ontspannen!

Adrienne_new Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Samir-768x768-(1) Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Samir Alim 

Al heel lang ben ik gefascineerd door natuurlijke manieren van genezen. In mijn zoektocht ben ik terecht gekomen bij verschillende natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur en homeopathie, en ik ben er van overtuigd geraakt dat dit een van de beste manieren is om iemand te behandelen.

AnitaderKinderen-1 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Anita der Kinderen

Klassieke homeopathie is een geneeswijze, die het natuurlijk vermogen tot zelfherstel stimuleert, en op basis van onveranderlijke natuurwetten naar blijvende genezing streeft. Dit gebeurd aan de hand van een consult, waarin alle klachten en symptomen uitgebreid worden besproken.

JeanettedeWolf_22 Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Jeanette de Wolf

Toe aan iets anders?! Merk je dat je niet lekker op je plek zit in werk. Ervaar je veel stress en werkdruk, of mis je een uitdaging en doel? Wil je support bij het realiseren van je loopbaanswitch of de volgende stap vanuit je huidige functie? Bij loopbaancoaching gaan wij via een gestructureerd- en op maat gemaakt plan van aanpak, jouw loopbaandoel samen in beeld brengen én realiseren.

marjon!updatervar10!0!0!F! Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

logo Therapie en coachconsulten bij Zero-point in Breda

 

Stichting Zero-Point
Ceresstraat 29 
4811 CA Breda
Telefoon: 06 46111104
info@zero-point.nl

 

Facebookpagina voor alle activiteiten – like & share