tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Upcoming events - Zero-point

Upcoming events

Eleonora_Peter_sessies Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Wil je meer juicyness en meer vitaliteit in je leven? Mis je het contact met je lichamelijke vermogens of is je libido laag? Heb je het verlangen om meer in verbinding te leven met je eigen lichaam en jouw levensenergie? Een sessie bij La Fuente del Amor kan jou hierbij helpen. 

ai-generated-8665605_1920 Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Schoonheidsbehandelingen met zorg en aandacht. Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf. Boek nu een voorjaarsbehandeling voor een speciaal tarief: de scrub- en handmassage of een hotstone behandeling van de rug. Ook leuk als persoonlijk cadaeu!

Joost_Shiatsu_gezichtsmassage Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Vanaf deze maand kun je bij Joost van Buzzonder nu, naast Soundhealing en Sportmassage, ook terecht voor Shiatsu gezichtsmassage!!! Omdat de massage ook in de rest van het lichaam doorwerkt zal het effect mogelijk overal te voelen zijn, als ontspanning, of als meer ruimte of beweeglijkheid. Door de diepe ontspanning verdwijnen vermoeidheid en stress als sneeuw voor de zon.

JetskeOsterthun Upcoming events - Zero-point
30
mei

4 avonden met het boek In de Mist - Als je durft te zijn waar je van weg wilt ben je thuis - als leidraad.
Tijdens deze avonden ga je opladen aan de onrijmbare wereld van het hart en haar verhalen, grillen en wijsheid.

‘Magic is essentially the higher understanding of nature’

Welcome-Spring-2 Upcoming events - Zero-point
09
juni

Kom naar het Zero-Point Spring Festival, een super inspirerende dag met soundhealing, ademen, yoga, meditatie, zang en tai chi. Maar ook: mini-sessies acupunctuur, fotonentherapie en massage. Of schrijf je in voor interessante workshops of lezingen zoals filosofie, hypnotherapie, kleurenreading, oog-yoga of opstellingenwerk. Bekijk het programma in de nieuwsbrief of op de website en meld je aan. Het aantal plekken is beperkt dus zorg dat je er op tijd bij bent. Zin in!

MiYoga-8-augustus-201923265.2-kopie Upcoming events - Zero-point
09
juni

Schrijf je nu in voor de gratis les: Kundalini Yoga tijdens het Spring Festival! Dit is een krachtige en veelzijdige vorm van yoga. Er wordt gewerkt met dynamische en statische yin en yang oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra’s en krachtige meditaties. Je voelt de werking direct. 

815 Upcoming events - Zero-point
09
juni

Schrijf je in voor een gratis individueel consult (in het engels) met Fabrizio Micciche tijdens het Spring Festival! 'Most people assume that it’s not possible to balance a busy schedule with healthy habits. We all know that healthy weight and physical activity is good for your body and mental health but we are simply stuck into our own routines. Let me help you clear your path and unleash your potential!'

Silke Upcoming events - Zero-point
09
juni

Schrijf je nu in voor de gratis les Inner Bliss Yoga tijdens het Spring Festival. Vanuit een liefdevolle houding kom je in vriendschappelijke verbinding met jouw lichaam. Deze verbinding leg je door de dynamische asanas traag uit te voeren, te klanken terwijl je zachte mudras vasthoud en door in diepe verbinding met je ademhaling te komen.

Joost_Buzzonder-2 Upcoming events - Zero-point
09
juni

Soundhealing is een verzameling van energetische technieken, waarin klank en trilling hun werk doen. Het kan zowel voor ontspanning als therapeutisch ingezet worden. Probeer het uit. Boek nu een gratis consult tijdens het Spring Festival. Let op: nog slechts één plekje!

IngeVerton_-2 Upcoming events - Zero-point
09
juni

Schrijf je nu in voor de gratis les: Qi Gong tijdens het Spring Festival! Qi gong is de kunst van het laten stromen van je levensenergie. Het is de Chinese bewegingsleer voor de verdediging van het lichaam tegen ziekten, met externe of interne oorzaken. Letterlijk is qi, levensenergie en gong, kunst in het Chinees. (Uitspraak: Tjie koeng).

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >