Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Upcoming events

04
nov

De Psoas Workshop is een verdiepende dag voor Yoga- en Pilates professionals, ervaren Yoga- en Pilatesbeoefenaars én voor professionals die raakvlakken hiermee hebben

De hele dag zal in het teken staan van het ontladen en downloaden van spanning.

11
nov

Op 11 november organiseert Vipassana Meditatie Breda de themaochtend 'De bladeren zullen vallen'. Die ochtend wordt er gekeken naar het gewone leven waarin veranderlijkheid en onvrede zich telkens opnieuw aandienen. Deze wetmatigheden kunnen we (h)erkennen als deel van ons pad. Het verbindt ons in onze menselijkheid.

€ 30,00

24
nov

Wil jij graag een ontspannen moment voor jezelf? Even rust en ruimte creëren om je te verbinden met wat je echt belangrijk vindt? Maar lukt het niet door de hectiek van alledag? Dan is 'De Kracht van Yoga & Muziek Mini Retreat' met Gaby en Marlou iets voor jou.

€ 45,00

01
dec

In deze workshop gaan we op een natuurlijke manier spanning ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Naast specifieke oefeningen om spanning te ontladen komen ook yin yoga oefeningen aan bod. 

Nog te bevestigen

Karin van Speybroek is natuurgeneeskundig therapeute en richt zich op het begeleiden van hooggevoelige kinderen en volwassenen. Haar specialisatie is Energetische therapie. Deze therapievorm werkt ontspannend en rustgevend. 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?