tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Upcoming events - Zero-point

Upcoming events

Carola-van-Wijk-1 Upcoming events - Zero-point
Nog te bevestigen

Wil jij graag kiezen voor een gezonde leefstijl, waarbij blijvend gezond gewicht het doel is? Holistisch leefstijlcoach Carola van Wijk nodigt je uit voor een gratis consult. Daarin worden de specifieke oorzaken van je overgewicht in kaart gebracht.

Maak-een-Selfie_adrienne Upcoming events - Zero-point
20
juni

Een Miniworkshop van ongeveer 1 ½ uur voor 4-6 personen. Deze workshop heeft elke maand een andere invulling. De oefeningen en werkvormen zijn elke keer anders, maar wel steeds gericht op zelfkennis, zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfsturing.

Liz_soundbath-1 Upcoming events - Zero-point
21
juni

Join Liz Allan for a rejuvenating experience of deep relaxation and healing sound at Zero-Point. The ethereal, harmonic tones of the Himalayan singing bowls slow down brainwaves, bringing you into a profoundly relaxing waking-dream state more restful than sleep.

Laura-Vos-Yoga(1) Upcoming events - Zero-point
23
juni

De zomer maakt zijn intrede en iedereen gaat naar buiten. We laten ons van nature meeslepen door de energie van de zomer en van anderen. Om vanuit je eigen energie open te stellen voor alle zomerprikkels, gaan we in deze twee uur durende Yin Yogales terug naar de kern om te voelen wat de pure energie van de zomer jou kan brengen.

laozi Upcoming events - Zero-point
26
juni

Tijdens deze lezing van Houkje van Hoek gaan we ons verdiepen in Wu Wei, wat staat voor 'Niet- Doen'.  Handelen zonder te handelen, doen door niets te doen. Toch betekent dit dit niet dat je gewoon maar lui kunt zijn. 

Dwarse-denkers_adrienne Upcoming events - Zero-point
28
juni

Een workshop over conflicten, rechtvaardigheids-gevoel en een kritische instelling. Vanuit een persoonlijke conflictsituatie gaan we aan de slag. Welke rol spelen hoogbegaafdheid en hoog-sensitiviteit bij rechtvaardigheid, een kritische instelling en conflicten? Hoe kun je jouw creatieve brein slim inzetten in conflictsituaties?

 

AnitaderKinderen Upcoming events - Zero-point
04
juli

Er is veel te doen rondom het thema ‘wel/niet of anders vaccineren dan het RIVM programma’. Heb je een andere keus gemaakt dan het RIVM programma? Zou je weleens in gesprek willen met mensen die dat ook hebben gedaan? Ook voor twijfelaars die nog voor deze keuze staan.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?