tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Upcoming events - Zero-point

Upcoming events

Joost_Shiatsu_gezichtsmassage Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Vanaf deze maand kun je bij Joost van Buzzonder nu, naast Soundhealing en Sportmassage, ook terecht voor Shiatsu gezichtsmassage!!! Omdat de massage ook in de rest van het lichaam doorwerkt zal het effect mogelijk overal te voelen zijn, als ontspanning, of als meer ruimte of beweeglijkheid. Door de diepe ontspanning verdwijnen vermoeidheid en stress als sneeuw voor de zon.

Eleonora_Peter_sessies Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Wil je meer juicyness en meer vitaliteit in je leven? Mis je het contact met je lichamelijke vermogens of is je libido laag? Heb je het verlangen om meer in verbinding te leven met je eigen lichaam en jouw levensenergie? Een sessie bij La Fuente del Amor kan jou hierbij helpen. 

Welcome-Spring-Flyer Upcoming events - Zero-point
09
juni

Kom naar het Zero-Point Spring Festival! Een super inspirerende dag met diverse vormen van yoga, meditatie, ademen, zang en tai chi. Maar ook: mini-sessies acupunctuur, fotonentherapie, soundheling en massage. Of doe mee aan het tantrisch ademritueel met lifemuziek of volg interessante lezingen zoals filosofie en stressreductie. Daarnaast zijn workshops reading, oog-yoga en opstellingenwerk. Bekijk nu het hele programma en meld je aan. Voor sommige activiteite is het aantal plekken beperkt dus fijn als je op tijd erbij bent. Tot ziens op 9 juni, wij verheugen ons erop!

Joost_klankreis_juni Upcoming events - Zero-point
16
juni

Sluit je op zondag 16 juni aan bij de BuZZonder Klankreis!! Een Klankreis is een beleving van klank, trilling, ritme en resonantie.. Kom diep in je onderbewuste. Geniet van een moment waarin je helemaal terug kan gaan in jezelf, alles om je heen kan vergeten, en klank en trilling haar meditatieve werking kan laten doen.

€ 20,00

pam-1 Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Boek nu een Thais yogamassage en krijg na afloop van je bezoek een cadeaubon voor een massage mee naar huis. Gebruik de bon zelf of geef ‘m cadeau. Pam Ketelings geeft ontspanningsmassages & massages bij klachten. De behandelingen zijn gebaseerd op de traditionele Thaise geneeskunde.

ai-generated-8665605_1920 Upcoming events - Zero-point
n.v.t

Schoonheidsbehandelingen met zorg en aandacht. Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf. Boek nu een voorjaarsbehandeling voor een speciaal tarief: de scrub- en handmassage of een hotstone behandeling van de rug. Ook leuk als persoonlijk cadaeu!

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >