Upcoming events

03
mei

Waarom wel elke dag onze tanden 2 a 3 maal poetsen en elk half jaar naar de tandarts maar niet je lichaam reinigen? De overtuiging dat een goede gezondheid voor een groot deel uit de darmen komt is al vele malen verkondigd en heeft zich in de praktijk vaak bewezen.

04
mei

The Master Energy Healer - Healing Hands training is designed by Fusun Rynart to discover your ability to HEAL your emotions, imbalances in your body & blockages that keeps you moving forward in life.

06
mei

Vanaf maandag 6 mei geeft Wolter Souldiers drie keer per week Kundalini Yoga. Hij neemt de lessen over van Sandra Jacobs. Wolter noemt Kundalini Yoga de spirituele vorm van yoga of energetische yoga. Vanwege de holistische benadering is het de yoga van transformatie.

10
mei

Breng meer rust en liefdevolle aandacht in je leven met Mindfulness... Mindfulness betekent: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Waar je aandacht is, daar bij jij! Mindfulness gaat over aanwezig zijn in het hier en nu. En dat kan je leren!

10
mei

Ontdek wat je zelf kunt doen om gelukkiger in het leven te staan! Geluk is dat een doel op zich? En wat als je het bereikt hebt? Ontdek wat je zelf kunt doen om gelukkiger in het leven te staan. Geluk is geen eindstation, maar een manier van reizen. Een filosofische middag met veel praktische tips!

11
mei

Heb je interesse in creatief schrijven? Dit is je kans! De Schrijversacademie organiseert zaterdag 11 mei een proefles bij Zero-Point.  Wanneer je je aanmeldt krijg je van tevoren een opdracht en tijdens de proefles ga je aan de slag met de instructies van de docent.

17
mei

De hele Psoasworkshopdag zal in het teken staan van ontladen/ downloaden van spanning. Als spanning zich ontlaadt dan komt kracht tevoorschijn. De Critical Alignment Yoga (CAY)  is met zijn tools een zeer geschikte Yogavorm om spanningen uit het lichaam weg te laten vloeien.

23
mei

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vast denken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze intensieve coachsessie van ongeveer anderhalf uur echt iets voor jou! Je gaat aan de slag met één thema. Een blokkade, een conflict of patroon, iets dat je wilt onderzoeken.

24
mei

Join Liz Allan for a rejuvenating experience of deep relaxation and healing sound at Zero-Point. The ethereal, harmonic tones of the Himalayan singing bowls slow down brainwaves, bringing you into a profoundly relaxing waking-dream state more restful than sleep.

20
juni

Een Miniworkshop van ongeveer 1 ½ uur voor 4-6 personen. Deze workshop heeft elke maand een andere invulling. De oefeningen en werkvormen zijn elke keer anders, maar wel steeds gericht op zelfkennis, zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfsturing.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?