Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Upcoming events

16
feb

De privé sessies van Noorse Sjamaan Christer zijn een echte aanrader! Zijn kracht is uitzonderlijk sterk en zijn benadering zeer doeltreffend. Wil je grote stappen maken in jou ontwikkelingsproces, of simpelweg je wat beter op aarde voelen, dan is een sessie met hem zeer de moeite waard!

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

22
feb

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Gezonde Zelfliefde voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor één van de kennismakingsworkshops deze winter in Breda. De eerstvolgende is op 22 februari. Je bent van harte welkom!

€ 12,50

23
feb

De Psoas Workshop is een verdiepende dag voor Yoga- en Pilates professionals, ervaren Yoga- en Pilatesbeoefenaars én voor professionals die raakvlakken hiermee hebben. De hele dag zal in het teken staan van het ontladen en downloaden van spanning.

24
feb

This Yoga Special will focus on cleansing our body, mind, and soul through our chakras. Our chakras are home to our flow of energy, emotions, state of mind, attitudes and even health.

€ 20,00

28
feb

Heb jij interesse in homeopathie en zou je dit zelf graag thuis willen kunnen toepassen? Je leert in deze cursus de eerste grondslagen van de homeopathie, hoe bij de meest voorkomende gezondheidsproblemen en ongevallen in en rond huis te behandelen met homeopathie. Vooral interessant voor ouders met (kleine) kinderen!

Nog te bevestigen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, vriendelijke, en adequate Gastvrouw (vrijwilliger) die zelfstandig support kan bieden bij lezingen, workshops of trainingen. Wisselende dagen/tijden. Gemiddeld: 1 dagdeel per week. Spreekt dit je aan? 

Nog te bevestigen

De grootste uitdaging bij mindfulness is vaak om er aan te denken om het doen, zeker in de hectiek van alledag. Daarom heeft Diane de Louweren nu voor jou een Re-mindful momentje. Een klein uurtje mindfulness meditatie. Een re-minder om tot jezelf te komen, een re-minder om even rust in te bouwen. 

Nog te bevestigen

Ben jij al bekend met Vinyasa flow (basis)? Dit is net als de “gewone” vinyasa flow een dynamische (yang) vorm van yoga waarbij je door fysieke inspanning niet alleen je flexibiliteit, kracht, concentratie- en uithoudingsvermogen traint, maar ook zeker je geest tot rust brengt.  Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom!

09
mrt

Je wordt uitgenodigd en krijgt een kans op je ziel, hart, geest en lichaam opnieuw op elkaar af te stemmen. Reset de boodschap. Word bewust van wat je belichaamt, uitzendt en uitstraalt! 
Een weg naar happiness, afstemming, een doel, innerlijk welzijn, een betere gezondheid en meer. Herontdek je eigen krachtbron. 

31
mrt

Vier het voorjaar, waarin de natuur weer in bloei komt en onszelf gaan ontluiken na de winter. In deze twee uur durende Yin Yogales brengen we onszelf uit de actiestand, begeleid ik je in de houdingen en krijg je ruimte om te voelen wat de lente bij jou in bloei zet.  

€ 17,50

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?