Ruimte voor innerlijk bewustzijn en stilte 

Upcoming events

21
dec

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een dilemma. Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt ‘vastdenken’ door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

€ 35,00

Nog te bevestigen

Sta je op een belangrijk kruispunt in je leven en twijfel je over de volgende stap? Heb je behoefte aan inzicht of nieuw perspectief ten aanzien van je werk, een relatie, je manier van leven? Voel je een blokkade in jezelf maar lukt het je maar niet om daar wat aan te doen? Dan is een Coaching Intensive wellicht precies waar je naar op zoek bent!

28
dec

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde Meditatie voor jou kan betekenen? In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

€ 12,50

31
dec

Op deze laatste dag van het jaar, vlak voordat de hemel spettert en knalt, nemen we de tijd om stil te staan tijdens de Zero-Point Eindejaarsmeditatie. We bereiden ons voor op de overgang van 2018 naar 2019. 

06
jan

Zou jij ook graag meer rust en balans in je leven willen? Meer willen genieten van het leven? In deze drukke, hectische tijd is het steeds moeilijker om die juiste balans te houden. De 8-weekse mindfulness training is een wetenschappelijk bewezen methode om effectiever met stress, burn-out en (werk)druk om te leren gaan. Je piekert minder, maakt je minder zorgen, er ontstaat meer rust en meer ruimte om te genieten.

12
jan

Vanwege de vele aanmelding voor deze workshop in december, geeft Sandra Jacobs de Workshop Stress Release nog een keer! In deze workshop gaan we op een natuurlijke manier spanning ontladen. Het gaat om zowel het loslaten van dagelijkse stress als diepe, chronische spanning. Naast specifieke oefeningen om spanning te ontladen komen ook yin yoga oefeningen aan bod.

17
jan

Donderdag 17 januari 2019 begint de Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie.  In deze cursus maak je kennis met meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie volgens de Zijnsgeoriënteerde principes. Na acht lessen ben je in staat om zelf een meditatiebeoefening van ongeveer een half uur tot drie kwartier te onderhouden en in stand te houden.

26
jan

Een reis naar binnen met Milou. Van voeten tot kruin! Van buiten naar binnen......! In het weekend van 26 en 27 januari 2019 organiseert Milou Verdeijen een mini-retreat voor Yogadocenten en -beoefenaars.

23
feb

De Psoas Workshop is een verdiepende dag voor Yoga- en Pilates professionals, ervaren Yoga- en Pilatesbeoefenaars én voor professionals die raakvlakken hiermee hebben. De hele dag zal in het teken staan van het ontladen en downloaden van spanning.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?