tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Upcoming events - Zero-point

Upcoming events

Joost_Buzzonder-1 Upcoming events - Zero-point
07
apr

Een BuZZonder Klankreis is een beleving van klank, trilling, ritme en resonantie. Kom diep in je onbewuste door het ritme en de klanken van de sjamaandrum, de magie van Tibetaanse klankschalen, Native American Flute, het hoge heldere geluid van de Sansula en helemaal uniek, de rijke klanken van de tuba. Ervaar de helende frequentie van 432 Hz.

€ 20,00

Eleonora_Peter Upcoming events - Zero-point
13
apr

Op zaterdag 13 april is er een introductie-dag “De Gouden Tantra voor Geliefden” door La Fuente del Amor. Deze workshop is voor geliefden (of voor gelegenheidspartners) die een gouden randje om hun relatie willen leggen. Kan het nog fijner, mooier, zachter, intiemer? Geen moeilijke relatietherapie, maar de aandacht gericht op schoonheid, lichtheid en contact. 

marian_black_white-2 Upcoming events - Zero-point
13
apr

Heb je last van vermoeide ogen... droge ogen... spanningen in- en rond je ogen... spanningen in nek en schouders... een begrensd gezichtsvermogen... en wil je beter zien? Dan is oogyoga de oplossing. Oogyoga is wellness en fitness voor je ogen.  Tijdens deze oogyoga workshop leer je een zachtaardige, duurzame en natuurlijke methode voor je zien en zicht verbetering. 

€ 95,00

Eleonora Upcoming events - Zero-point
08
mei

Wil je weten hoe je weer verbinding maakt met jouw lijf en met jouw sensualiteit? Weet jij hoe jouw sensuele lichaam in elkaar steekt en kun jij aangeven wat je fijn vindt in jouw seksualiteit, of wat juist niet? Misschien ben je wel het contact met je seksualiteit helemaal kwijt geraakt of is het inmiddels een taboe-onderwerp geworden, waar je misschien ook nooit meer over praat (zelfs niet met je beste vriendinnen).

€ 450,00

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >