tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Yoga & Pilates

yoga Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda
Yoga ontspant, geeft rust en je wordt er gewoon héél erg blij van! Het is het wondermiddel in deze tijd. Wij bieden verschillende yogavormen aan. Van fysiek intens tot of juist heel kalm. Kijk wat er bij je past. Neem contact op met de docent voor een proefles.
MilouVerdeijen Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Milou Verdeijen

Yoga geeft ontspanning en kracht, innerlijke rust en verdieping. Je leert jezelf beter kennen door de diepe inwerking van de training, blokkades verdwijnen.

LAURA portret (2) Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Laura Verstraaten

Bij het aannemen van de klassieke houdingen van hatha yoga koppel je nadrukkelijk adem aan beweging. Je luistert naar je eigen lichaam, je doet even niets anders. Na elke les voel je je ontspannen, energieker of opgewekter.

Wolter_yoga Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Wolter Souldiers

Kundalini Yoga noem ik altijd de spirituele vorm van yoga of energetische yoga. Vanwege de holistische benadering is het de yoga van transformatie.
 

Mariken Zbinden_Next_Door_Yoga Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Mariken Zbinden

Next Door yoga geeft yogalessen op een inspirerende, eerlijke, toegankelijke en leuke manier. Of je nu ontspanning zoekt of meer diepgang; Next Door Yoga biedt je de mogelijkheid om yoga te beleven op een manier die bij jou past.

MilouVerdeijen-1 Yoga & Pilates bij Zero-point in Breda

Milou Verdeijen & Marjoleijn Eigenraam

Joseph Pilates (1881-1967) is de grondlegger van Pilates. Hij liet zich o.a. inspireren door yoga en door de levensfilosofieën van de oude Grieken. Het principe van Pilates is dat het lichaam heel bewust getraind wordt vanuit de geest. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?