tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Sfeervolle ruimtes tot 65 personen

IMG-5 Ruimte huren bij Zero-point Breda
Wij verhuren acht mooie, sfeervolle ruimtes. Geschikt voor coaching, therapie, groepslessen, vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen of presentaties (tot 65 personen). We zijn gevestigd in een prachtig voormalig 19-eeuws burgemeesterspand in het centrum van Breda. Vlak bij het station en het Valkenbergpark. Gratis parkeren is op loopafstand.

Ben je docent, coach, therapeut of zoek je een geschikte ruimte voor jouw organisatie?  Neem gerust contact op met Ingrid Brulez, ik help je graag verder.
Tel: 06-46111104
Mail: ingrid.brulez@zero-point.nl

Direct reserveren >

 

 

IMG_7305-1 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Tot 30 personen - 40 m2

De Front-Space (bgg) is een prachtige en sfeervolle ruimte met hoge stucplafonds. Zeer geschikt voor opleidingen, trainingen, workshops, teamoverleg of een vergadering. Diverse zaalopstellingen zijn mogelijk. Supercomfortabele stoelen. Het is prettig werken in deze zaal!

stilteruimte Ruimte huren bij Zero-point Breda

Tot 35 personen - 70 m2

De Stilteruimte is de meest rustige plek in het gebouw. De ruimte is helemaal boven, ver van alle activiteiten. Hier wordt al meer dan 20 jaar yoga en meditatie gegeven, en dat voel je. 

TuinZaal13 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Tot 70 personen - 80 m2

Met lichtkoepels en raampartijen is de Tuinzaal een grote, fijne ruimte. Grenzend aan de groene tuin met openslaande deur. Hier wordt yogales gegeven, meditatie, zang en dans. Ook zeer geschikt voor workshops, of lezingen tot 70 personen (stoelen aanwezig). 

CEuDga4TSVqZEslwG0zRDg_thumb_b6fb Ruimte huren bij Zero-point Breda

Tot 12 personen - 30 m2

Dit is misschien wel de mooiste ruimte van het pand. Het is de sjieke voormalige raadzaal van de Burgemeester van Teteringen. Met eikenhouten lambrisering. Hier kan gedegen worden overlegd of helder vergaderd. Maar ook voor een opleiding of workshop is deze ruimte zeer geschikt. 

Bliss01 Ruimte huren bij Zero-point Breda

De Bliss is een lichte en rustige ruimte met uitzicht op de enorme oude plataan in het parkje voor de deur. Massagetafel en muziekinstallatie zijn aanwezig. De ruimte ligt op de eerste verdieping (18 m2). De Bliss is de bij veel coaches en therapeuten favoriet.
Er is een zitje én een tafel met stoelen aanwezig.

Foton01 2 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Kleine prettige hoge kamer van 7 m2 op de begane grond. Sfeervol met marmeren schouw en fijne stoelen.

 

Geschikt voor: 
- coaching
- therapie

Flow01 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Behandelkamer op de eerste verdieping, met kleine wastafel. De kamer heeft veel privacy. Electrisch bedienbare massage tafel. Toilet met warm en koud water. 

Geschikt voor:
- hydro colon therapie
- (voetreflex) massage
- acupunctuur

therapeuten1-3 Ruimte huren bij Zero-point Breda

Dit is een representatieve sfeervolle ruimte. Met een mooie haardpartij en hoge ramen. Tafel met 5 stoelen. Stereo installatie, afsluitbare kast en massagetafel aanwezig. Eerste verdieping (18 m2). 
Geschikt voor:
- coaching, therapie
- workshops, minilezing tot 6-8 mensen

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?