Sfeervolle ruimtes tot 65 personen

Wij verhuren acht mooie, sfeervolle ruimtes. Geschikt voor coaching, therapie, groepslessen, vergaderingen, workshops, trainingen, lezingen of presentaties (tot 65 personen). We zijn gevestigd in een prachtig voormalig 19-eeuws burgemeesterspand in het centrum van Breda. Vlak bij het station en het Valkenbergpark. Gratis parkeren is op loopafstand.

Ben je docent, coach, therapeut of zoek je een geschikte ruimte voor jouw organisatie?  Neem gerust contact op met Ingrid Brulez, ik help je graag verder.
Tel: 06-46111104
Mail: ingrid.brulez@zero-point.nl

Direct reserveren >

 

 

Tot 30 personen - 40 m2

Deze ruimte ligt op de begane grond aan de voorzijde. Zeer geschikt voor opleidingen, trainingen, teamoverleg of een vergadering.

Diverse zaalopstellingen zijn mogelijk. Flipover, kast, verplaatsbare tafels en stoelen. Ook zeer geschikt voor lezingen of workshops tot 30 mensen 

Tot 35 personen - 70 m2

De Stilteruimte is de meest rustige plek in het gebouw. Hij is helemaal boven, ver van alle activiteiten. In deze ruimte wordt al 16 jaar yoga en meditatie gegeven, en dat voel je. 

Tot 70 personen - 80 m2

Met 5 lichtkoepels en overal grote raampartijen is de Tuinzaal een lichte en prettige ruimte. Hier wordt yogales gegeven, zang en dans. Maar ook workshops of lezingen tot 75 personen. 

Tot 12 personen - 30 m2

Een prachtige hoge lichte ruimte op de eerste verdieping. Uitstekend geschikt voor opleidingen en cursussen. Standaard staan er in deze lesruimte tafels en stoelen opgesteld. Ook zeer geschikt voor vergaderingen en meetings. 

De Bliss is een lichte en rustige ruimte. Massagetafel en muziekinstallatie aanwezig. De ruimte ligt op de eerste verdieping (18 m2). Fijne ruimte om in te werken.

Geschikt voor: 
- coaching, therapie, massage
- mini-workshops of overleg (6 mensen)

Kleine prettige hoge kamer van 7 m2 op de begane grond. Sfeervol met marmeren schouw en fijne stoelen.

 

Geschikt voor: 
- coaching
- therapie

Behandelkamer op de eerste verdieping, met kleine wastafel. De kamer heeft veel privacy. Electrisch bedienbare massage tafel. Toilet met warm en koud water. 

Geschikt voor:
- hydro colon therapie
- (voetreflex) massage
- acupunctuur

Dit is een representatieve sfeervolle ruimte. Met een mooie haardpartij en hoge ramen. Tafel met 5 stoelen. Stereo installatie, afsluitbare kast en massagetafel aanwezig. Eerste verdieping (18 m2). 
Geschikt voor:
- coaching, therapie
- workshops, minilezing tot 6-8 mensen

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?